ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ!

ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ BEAN ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ...

ΤΩΡΑ  ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΝΔ....Ο "ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟΣ" ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΙ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...ΞΕΧΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ...ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ...

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ  "ΔΙΑΦΩΝΕΙ" ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΤΟ ΘΕΜΑ:

Από Fotini Karistinaki

:Γενικά έχω μια επίκτιτη αλλεργία σε αυτούς που μετεκλογικά παρουσιάζουν εαυτόν ως ανεξάρτητοι..ακομμάτιστοι ενώ πριν απολάμβαναν την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλάω για κάποιους που χτες είχαν χτίσει το αντί ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, σήμερα το παιζουν κολλητοί με όλους διότι ξέρουν πολύ καλά τι "σημαίνει Δεξιά"..και αυριο στις εκλογές θα γυρίσουν πάλι στη δήθεν ανεξαρτησία τους.
Σας παραθέτω ένα σχόλιο μου κάτω από τα απανωτά δελτία τυπου του Δήμου Κερατσινίου... ο οποίος θυμήθηκε πως το κέντρο υγείας τελείωσε μόλις προχτές που αποφάσισε η Ρ. Δούρου με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ να το επισκεφθεί.
Οι λεπτομέρειες της παραχωρήσης του οικοπέδου είναι παρμένες από ανάρτηση του Χρήστος Λαμπρίδης που ως Γεν. Γραμματέας του Υπ. Ναυτιλίας γνωρίζει το θέμα σαφώς καλυτερα απο μένα.
""
Συγχαρητήρια
λοιπόν κ Δήμαρχε και κ. Αντιδήμαρχε...
Ολοκληρώθηκε η ανέγερση νέου κέντρου υγείας αστικού τύπου στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, συνολικής δαπάνης 5.000.000 ευρώ, που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Αττικής, με την ένταξη της σχετικής πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020», το 2018 με Περιφερειάρχη τη Ρένα Δούρου.
Επειδή φαντάζομαι εκ παραδρομής ξεχάσατε κάποιες λεπτομέρειες ας τις αναφέρω :
Υπενθυμίζεται ότι ο χώρος (Οικόπεδο στα βόρεια της παραλιακής ζώνης) που οικοδομήθηκε το Κέντρο Υγείας συμπεριλαμβάνονταν στις εκτάσεις τις οποίες η προηγούμενη Κυβέρνηση Σαμαρά (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) είχε συμφωνήσει να παραχωρηθούν στους αγοραστές του ΟΛΠ.
Αποδόθηκε στο Λαό της πόλης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως δεσμεύτηκε στην πλατεία Λάου στο Κερατσίνι ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, το Σεπτέμβρη του 2015, στην προεκλογική του ομιλία.
Ο πρ. Υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας, το επιτελείο του, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Α & Β Πειραιά και τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν τη μάχη για να εξαιρεθεί, όπως κι άλλες εκτάσεις, από την σύμβαση παραχώρησης ώστε να μπορέσουν να αξιοποιηθούν προς όφελος των κατοίκων.
Βλέπετε εσείς μπορεί ορθώς να είστε ακομματιστος και ανεξάρτητος όπως συμφωνώ πως θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι στη τοπική αυτοδιοίκηση... αλλά η ιστορία δεν είναι ακομματιστη και σίγουρα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν εμπίπτει στη λογική του πολιτικού "συνδρόμου του Λαθρεπιβάτη"...
Ας δουμε λοιπόν το γεγονός πως αν και Δήμαρχος και αντιδήμαρχος που υποτίθεται γνωρίζετε τις διαδικασίες.. φαίνεται πως τελικά δεν παρακολουθήσατε από τόσο κοντά το έργο.. μιας και όχι μόνο το δελτίο τυπου εκθειάζει και ευχαριστεί τον "καλό" κ. Πατούλη για το ότι δεν σταμάτησε το έργο αυτό.. το οποίο βέβαια προφανώς αγνοείται αμφότεροι πως απαξ και ξεκίνησε δεν σταματάει διότι δεν το επιτρέπει η διαδικασία των ΕΣΠΑ...
Το κορυφαίο όμως είναι το γεγονός πως για μένα όχι τυχαία, αναφέρει το δελτίο τύπου πως στο έργο αυτό συνέβαλε ο τ. Υπουργός Υγείας Α. Ξανθός.. επειδή γνωρίζω την εντιμότητα του θα ήθελα να σας διορθώσω και να σας πληροφορήσω για το γεγονός πως την προγραμματική σύμβαση στο έργο-στοίχημα που κερδίσατε ... την υπέγραψαν η Περιφέρεια Αττικής με υπογραφή της Ρ. Δούρου... και το Υπουργείο Υγείας με υπογραφή του Π. Πολάκη...
Όσο για το στοίχημα που καλείτε τη κυβέρνηση και το υπ. Υγείας να κερδίσει προκειμένου να προσλάβει το απαραίτητο προσωπικό... καθώς και για την αναφορά σας πως "Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας εξαιτίας της πανδημίας δεν μπορεί να είναι το άλλοθι για ενδεχόμενη καθυστέρηση στην έναρξη ή για την υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας."... να σας θυμίσω πως επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συμφωνα με δηλώσεις σας.. για την κακή Δημόσια υγεία έφταιγαν οι " Εγκληματικές πολιτικές".... προφανώς οι πολιτικές που έχτισαν αυτό το Κέντρο Υγείας...
Ως νοσηλεύτρια στον Ευαγγελισμό κομματικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο σωματείο του νοσοκομείου μας..να σας ενημερώσω για κάτι πολυ απλό που θα εξηγήσει το τι θα συμβεί στο μέλλον... : Ο προυπολογισμός του 2021 έχει 600 εκ λιγότερα για την Υγεία.
Ως Αριστερών φαντάζομαι καταβολών δημοτική παράταξη ας κινηθείτε λίγο πιο αγωνιστικά λοιπόν... πχ έτσι όπως ήσασταν επι ΣΥΡΙΖΑ.
Συγχαρητήρια
λοιπόν... και μια επικοινωνιακή συμβουλή, το να προσπαθήσει κάποιος να καπηλευτει ή να υποβαθμίσει το έργο άλλων είναι ένα "στοίχημα" που δεν κέρδισε κανένας.. όσο ανεξάρτητος και αν δήλωνε.""
 
Top