Έναν καταζητούμενο για δολοφονία καθώς και τον κατάδικο Αλκέτ Ριζάι εντόπισαν αστυνομικοί σε έλεγχο σε όχημα το μεσημέρι της Παρασκευής στη Λαμία, με την Ασφάλεια Αττικής να αναλαμβάνει πλέον τη διερεύνηση της υπόθεσης λόγω της σοβαρότητάς της.

Αστυνομικοί σταμάτησαν στο κέντροι της Λαμίας πολυτελές αυτοκίνητο για έλεγχο, κατά τον οποίον διαπίστωσαν ότι στο όχημα επέβαινε καταζητούμενος για δολοφονία. 
Στο όχημα επίσης βρισκόταν ο Ριζάι, ο οποίος βρισκόταν σε πενθήμερη άδεια που είχε πάρει από τις φυλακές Δομοκού, ενώ υπήρχε και τρίτο άτομο, από την Αθήνα, που επίσης είναι γνώριμο της Αστυνομίας.

Ο καταζητούμενος είναι 36 ετών. Σε βάρος του εκκρεμεί από τις 14 Ιανουαρίου ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και κατοχή εκρηκτικών υλών.

Για τον έλεγχο ενημερώθηκε αμέσως η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., ενώ η Ασφάλεια Αττικής ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης. Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι τρεις άντρες κατευθύνονταν στην Αθήνα, ενώ άγνωστο παραμένει για ποιο σκοπό βρίσκονταν στη Λαμία.
Ο Αλκέτ Ριζάι είχε λάβει άδεια από τις φυλακές Δομοκού, που είναι επίσης στη Φθιώτιδα, δηλώνοντας ως τόπο διαμονής την περιοχή του Ρέντη στον Πειραιά. πηγή
 
Top