ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΔΙΚΑ: Οι κοσμηματοπώλες θα δίνουν κοσμήματα... έξω από τα καταστήματα! - Νea Κeratsiniou - Νέα Κερατσινίου

Ενώ στα κοσμηματοπωλεία δεν παρατηρείτε συνωστισμός λόγω της φύσης της πώλησής τους (ακριβά προϊόντα) η κυβέρνηση τα είχε μπερδέψει με τα... τυροπιτάδικα λες και ο κατεστραμμένος οικονομικά καταναλωτής είχε χρήματα για πανάκριβα ρολόγια, κολιέ, διαμάντια και μπριλάντια. 

Έτσι τουλάχιστον τα «βλέπει» ο Άδωνις Γεωργιάδης . 
Με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση δεν επιτρέπεται να μπεις στα καταστήματα της Αττικής χωρίς ραντεβού.
«Ο λόγος που ελήφθησαν τα νέα μέτρα για τις αγορές στα καταστήματα στις κόκκινες περιοχές, όπως η Αττική, είναι για να σταματήσουν οι εικόνες συνωστισμού στους εμπορικούς δρόμους», δήλωσε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποδίδοντας προφανώς τη νέα αυξητική τάση των κρουσμάτων στην Αττική στους... ανεύθυνους πελάτες των καταστημάτων.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ακόμη ότι τα κοσμηματοπωλεία -με βάση την εισήγηση των ειδικών- θα λειτουργούν με την μέθοδο παράδοσης εκτός καταστήματος! Δηλαδή όποιος θέλει να αγοράσει ένα χρυσό κόσμημα ή ένα πολύτιμο ρολόι θα περιμένει απ' έξω και θατο παραλαμβάνει σαν να είναι... τυρόπιτα, με ό,τι κινδύνους αυτό μπορεί να εγκυμονεί για τον παραλήπτη...

Κατά τον υπουργό, το «Ανάπτυξης» είχε ζητήσει να λειτουργήσουν με τη μέθοδο τού ραντεβού, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό από την επιτροπή. Προσέθεσε πάντως ότι θα θέσει το θέμα για τα κοσμηματοπωλεία την επόμενη Παρασκευή.  

 
Top