"Μοιράζει Δημοτικό χρήμα ο Χουρσαλάς για την πλειοψηφία" – Ανάθεση rapid test σε εταιρία που στέλεχος της είναι Δημοτική σύμβουλος

Με την διαδικασία ‘’Fast Trac’’ η προμηθέα των rabid test στον Δήμο Κορυδαλλού και μάλιστα σε εταιρία που στέλεχος της είναι η Δημοτική σύμβουλος της παράταξης Γουρδομιχάλη – Κασιμάτη, κα.Καλαμάρη.

Σύμφωνα με τον νόμο του ‘’Κλεισθένη’’ Δημοτικός σύμβουλος δεν μπορεί να έχει καμία απολύτως επαγγελματική συναλλαγή με τον Δήμο που έχει εκλεγεί. Παρ’ όλα αυτά και ενώ ο κ.Χουρσαλάς το γνώρισε προχώρησε στην απευθείας ανάθεση με την εταιρία που η κα.Καλαμάρη Μαρία είναι στέλεχος της.


Μάλιστα ο κ.Χουρσαλάς, προχώρησε σε απευθείας ανάθεση και όχι σε διαγωνισμό για να πετύχει την πιο συμφέρουσα προσφορά για τον Δήμο με αποτέλεσμα οι 10.000 ευρώ να μπουν στην εταιρία στην οποία στέλεχος είναι Δημοτική σύμβουλος του Δήμου Κορυδαλλού.




Εντύπωση μας κάνει πως ο Δήμαρχος Κορυδαλλού ‘’δουλεύει’’ συνεχώς το ‘’εργαλείο’’ της νομοθεσίας περί απευθείας αναθέσεων  ενώ δεν τρέχει γενικά διαγωνισμούς για να πετύχει χαμηλές προσφορές προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών του.

Την συγκεκριμένη περίπτωση όμως μπορείς να την χαρακτηρίσεις ‘’σκάνδαλο’’ μιας που ο κ.Χουρσαλάς προτίμησε την ευθεία παράβαση νόμου για να ‘’εξυπηρετήσει’’ στην ουσία την Δημοτική σύμβουλο η οποία μάλιστα βρίσκεται στην παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης.

Είναι γνωστό πως ο κ.Χουρσαλάς συνδιοικει τον Δήμο με την παράταξη του κ.Δημόπουλου αλλά αυτομάτως θέλει να έχει και άριστες σχέσεις με την μείζονος αντιπολίτευση και τα ‘’ορφανά’’ του Κασιμάτη, για την περίπτωση ρήξης με τον κ.Δημόπουλου να υπάρχει και η λεγόμενη ‘’καβάτζα’’ που λέει ο λαός μας και να έχει πλειοψηφία στις αποφάσεις των Δημοτικών συμβουλίων

Το attikiola θέτει ευθέως το ερώτημα στον κ.Χουρσαλά:

Η ανάθεση των 10.000 χιλιάδων ευρώ για την αγορά rabid test έγινε στην εταιρία «Medisyn»;

Στην συγκεκριμένη εταιρία είναι στέλεχος  η δημοτική σύμβουλος του Δήμου κα.Καλαμάρη
 
Top