Και μετά αναρωτιέστε, πώς είναι δυνατόν, ενώ όλοι η Ελλάδα τον βρίζει, οι δημοσκοπήσεις των καναλιών να του δίνουν 42%;

Η απάντηση απλή.

Γιατί τους έχει μπουκώσει στο χρήμα.

Άλλα 2 εκ. ευρώ, τσίμπησαν και πάλι τα Μ.Μ.Ε., την ώρα που ο σκιτζής δεν δίνει ούτε ευρώ, για την υγεία και την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Αναπαράγουμε το δημοσίευμα του Exofitsio, μιας και η Χούντα του Κούλη, έχει κόψει την αναπαραγωγή δημοσιεύσεων από το facebook, σελίδων που δεν αποκαλούν ''Μωυσή'' τον....τρισχαριτωμένο.

Μια απίστευτη γκαφα … στο άρθρο που αναφέρεται στην εισήγηση του Πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο για τα νέα μέτρα, αποκάλυψε και την “πελατειακή σχέση” των – κατά τ’ άλλα – ανεξάρτητων Μέσων στην Ελλάδα, με το Μέγαρο Μαξίμου και την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

 Πιο συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος – protothema.gr – προφανως εκ παραδρομής- μαζί με το κείμενο της εισήγησης του Πρωθυπουργού δημοσιεύτηκε και το … “σκονάκι” από την “πηγή” του Μαξίμου που επισημαίνει στα Μέσα να δώσουν “ιδιαίτερη έμφαση στην στήριξη του Τσιόδρα έναντι των επιθέσεων από τον Τσίπρα”!

Όπως αναφερεται στο τέλος του άρθρου με την εισήγηση του Πρωθυπουργού: “Πέραν των προφανών ειδήσεων δίνουμε μεγάλη έμφαση στην στήριξη του Τσιόδρα έναντι των επιθέσεων από τον Τσίπρα

Δίνουμε ξεχωριστή έμφαση σε αυτό διότι την ώρα της μεγάλης συστράτευσής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη το γεγονός ότι επιλέγουν να στοχοποιούν τους επιστήμονες και ο Τσίπρας στοχοποιεί τον Τσιόδρα είναι απαράδεκτο”
 
Top