16 Οκτωβρίου 2017. Η Μάλτα και ολόκληρος ο κόσμος συγκλονίζεται από την δολοφονία της ηρωίδας δημοσιογράφο Ντάφνε Καρουάνα Γκαλίτσια, με έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο της. Η δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει το σχήμα ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που είχε στήσει ο Αλίεφ προκειμένου να ξεπλένει χρήμα το οποίο κατέληγε τουλάχιστον σε 14 δυτικούς αξιωματούχους. Ανεξάρτητοι ερευνητές συνέδεσαν ευθέως το Αζερμπαϊτζάν με την δολοφονία της.
Η έρευνα της Ντάφνε είχε φτάσει τόσο βαθιά που είχε αποκαλύψει τις σχέσεις του Αλίεφ με τον πρωθυπουργό της Μάλτας Μουσκάτ, αποκαλύπτοντας χρηματισμό που έφτανε ακόμα και στην έκδοση μαλτέζικων διαβατηρίων για Αζέρους.
Ενώ λοιπόν πλήθος δυτικών πολιτικών – και δυστυχώς και ελλήνων – διατηρούν στενές σχέσεις με τον διεφθαρμένο φιλότουρκο Αλίεφ, υπήρξε ένας Έλληνας πολιτικός ο οποίος έκλεισε κυριολεκτικά την πόρτα στο Αζερμπαϊτζάν, στον πρόεδρο του και όλους τους αξιωματούχους του επί πέντε ολόκληρα χρόνια.
Ποιος είναι αυτός; Μιλάμε φυσικά για τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος καθόλη τη διάρκεια της θητείας του όχι μόνο δεν δέχτηκε κανέναν Αζέρο αξιωματούχο στο προεδρικό μέγαρο, αλλά αρνήθηκε να επισκεφθεί το Αζερμπαϊτζάν του Αλίεφ, ακόμα και όταν ο τελευταίος για να τον δελεάσει είχε διοργανώσει προς τιμήν του ολόκληρη τελετή, καθιστώντας τον Έλληνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας «τιμώμενο πρόσωπο» Στην εθνική εορτή του Αζερμπαϊτζάν, στην πρωτεύουσα Μπακού.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος, όχι μόνο αρνήθηκε την πρόσκληση αλλά προτίμησε να επισκεφθεί την Αρμενία! Και δεν μιλάμε για μία απλή επίσκεψη αλλά για μία πολιτική ενέργεια – ορόσημο που σφυρηλάτησε τις θέσεις και σχέσεις των δύο χωρών σε μία συμμαχία για την νέα εποχή. Ο Προκόπης Παυλόπουλος λοιπόν στην Αρμενία όχι μόνο τίμησε τους νεκρούς της αρμένικής γενοκτονίας, αλλά σε μία πύρινη ομιλία του, υποστηρίξει τις Αρμένικες θέσεις για το Ναγκόρνο Καραμπάχ, τεκμηριώνοντας τες μάλιστα με τις πρόνοιες του διεθνούς δικαίου!
Εδώ και χρόνια όμως διεφθαρμένοι Έλληνες Πολιτικοι αφού χόρτασαν χρήμα καταργώντας τα σχέδια του αγωγού "Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη" και ριχνωντας την κυβέρνηση Καραμανλή κατόρθωσαν με πιέσεις της Μερκελ να φέρουν τελικά φυσικό αέριο από το Σαχ Ντενιζ του Αζερμπαιτζάν, το οποίο κατά 20% ανήκει στην Τουρκική εταιρία πετρελαίου (Turkish Petroleum). Ο γνωστος σε ολους μας αγωγος ΤΑΡ.
Όταν υπογράφτηκε συμμαχία Αζερμπαϊτζάν-Τουρκίας-Πακιστάν, είχε προχωρήσει στον αντίποδα, υπογραφή στρατιωτικής συνεργασίας Αρμενίας-Ελλάδας-Κύπρου εξοργίζοντας τα λαμόγια που έχουν γεμίσει τους λογαριασμούς τους σε Τουρκικές τράπεζες….
Κούλη ποιος είναι αυτός που φέρνει στην Βουλή των Ελλήνων σύμφωνο συνεργασίας της Ελλάδας με τον διεφθαρμένο δικτάτορα Αλίγιεφ του Αζερμπαιτζάν! Η συμφωνια έχει τις υπογραφές των Σταικούρα  Δένδια , Κικίλια και υφηπουργου Πολιτισμου και Αθλητισμού του Αυγενάκη. ΕΔΩ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020.. https://www.hellenicparliament.gr/.../c88.../11384601.pdf...
Η συμφωνία αναφερεται και στην «καθαρή συνείδηση», όση μπορεί να έχει ένα φασιστικό καθεστώς και άλλες τέτοιες αρλούμπες. Το ρόλο του συκοφάντη της Αρμενίας ανέλαβαν ακόμα και μισθοφόροι δημοσιογράφοι όπως ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος ξεδιάντροπα, όπως έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, προσπάθησε στην εκπομπή του στις 28 Σεπτεμβρίου από τη συχνότητα του Mega να διαστρεβλώσει την ιστορία και να παρουσιάσει ως θύματα τους Αζέρους που αμύνονται απέναντι στην επιθετική πολιτική των Αρμενίων και πως το Ναγκόρνο Καραμπάχ ιστορικά ανήκει στους Αζέρους.
Θα μπορούσε να πει κανείς, «Τόσα ξέρει, τόσα λέει.» Δεν είναι όμως έτσι, αλλά «αυτά του είπαν να πει, αυτά λέει».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το Τουρκικών συμφερόντων, τηλεοπτικό κανάλι του ΣΚΑΙ.
Όσοι νομίζουν ότι με τέτοιες μεθόδους θα κρύψουν την αλήθεια και θα στρέψουν την κοινή γνώμη εκεί που είναι τα συμφέροντα κάποιων λίγων, πλανώνται πλάνην οικτράν.
Θα βρουν απέναντί τους όλους εκείνους που έχουν ακόμη ανθρωπιά και διατηρούν αξίες και αρχές. Που δεν θυσίασαν στο βωμό του κέρδους και των επιχειρηματικών συμφερόντων, τα όσια και τα ιερά τους.
Μιχαηλ Νικητας
 
Top