Βρε Κυρανακη την ειπες σε κοσμο με διδακτορικα και post-doc οτι δεν ξερει να φτιαξει cv και γι'αυτο ειναι ανεργοι και στο δικο σου τα...
highlights ειναι οτι:
1. ο παππους σου ειχε ενα μικρομαγαζο (οποτε τι;)
2. σαν μαθητης λυκειου ειχες παει στο ευρωκοινοβουλιο (μπραβο-μπραβο, μοναδικες επιτυχιες)
3. Δεν ασκησες ποτε την νομικη που σπουδασες ως ΔΑΠιτοσκυλο και σε στεναχωρησαν οι κακοι καταληψιες που σε εμποδισαν να παρεις πτυχιο πριν το φανταριλικι γιατι μπλοκαρισαν κατι εξεταστικες (γιατι παντα στους φιλε-λερες φταιει ο Χατζηπετρης και ποτε η δικη τους μαλακια ειναι φαινομενον ανεξηγητο).
4. Εκανες μεταπτυχιακο στο Αμερικανικο Κολλεγιο (βλ. μη αναγνωρισμενο) για "στρατηγικη επικοινωνια" (να εισαι επιτυχημενο τρολι και επαγγελματιας ψευτης μαρκετιστας δλδ - τυφλα να εχουν κατι μεταπτυχιακα μαδουραιϊκα στους ΗΜ/ΜΗΥ, στις θετικες επιστημες, στην βιοιατρικη, στις νευροεπιστημες που τα εχει ο κοσμος να γεμιζει τοιχους για διακοσμηση επειδη "δεν ξερει να ψαξει για δουλεια στο ιντερνετ").
5. Εστησες "αισθητικα" μερικα κωλο-site - την πιο απλη ΑΡΠΑΧΤΗ για μεροκαματακι που υπαρχει - τους παρουσιασες και κατι πολυχρωμα PowerPoint με γιαλαντζι animation στην μεταβαση σελιδας και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι. Καθοτι γνωστο ΔΑΠιτοσκυλο εκανες πι-αριλικια σε αλλους γελοιους εντερπρενεδες της οκκας για να τσιμπησουν ΕΣΠΑτζοφάι. Πες μας και κανενα απο δαυτα να δουμε που ειναι τωρα, τι μας το κρατας μυστικο;
6. ησουν το αρχι-τρολ για την εκλογη του Στρος Καν στην Κομισιον (καλα πηγε αυτο).
7. Εκτοτε εισαι προτεζες και σιτιζομενος απο το κομμα σου εντερπρενε μου και σπερνεις απλα γλιτσα στο διαδικτυο και στα παραδοσιακα media.

ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΣΩΛΗΝΟΠΑΙΔΟ. Οταν εσυ παπαριζοσουν με το stylesheet του xml, καποιοι εγραφαν κωδικα σε C, σε Perl, σε python, σε R, σε ο,τι μπορει να βαλει το μυαλο σου, αλλοι διδασκαν, αλλοι εκαναν δημοσιευμενες (οχι στην Κ, σε επιστημονικα περιοδικα!) επιστημονικες ερευνες και για αδιευκρινηστους λογους (και οπως συνεχιζεις προσωπικα να υποδεικνυεις μαλλον παραλογως) παρεμειναν στην Ελλαδα ή εκαναν την μαλακια να γυρισουν. Απο αυτους οι περισσοτεροι ειναι ανεργοι, υποαμοιβωμενοι, δουλευουν σε σαχλαμαροδουλειες σε σχεση με το βιογραφικο τους - το οποιο και "δομουν" ωστε να ΚΡΥΒΟΥΝ qualifications μπας και τους παρει το super-market στην δουλεια! - φυτοζωουν και φτυνουν αιμα. Πως τολμας να κουνησεις δαχτυλο ρε ΤΙΠΟΤΟΛΟΓΕ; Βαλτο καλυτερα καπου ζεστα και υγρα... Αντε πια!
 
Top