Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ....ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ!

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟ GPS ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ....

ΑΥΤΟΣ Ο ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ ΠΟΥ ΒΑΦΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΤΟΥ....


Ο Παναγιώτης Μαυρούτσος βγαίνει ανεξάρτητος την ερχόμενη Κυριακή, παραιτείται από γραμματέας και έσπευσαν να του κάνουν πρόταση διάφοροι καλοθελητές!!! Φυσικά ένας από αυτούς ο λίγος Διαλιμενακης, μπροστά μάλιστα σε δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, έξω από τον χώρο του ΔΣ!!! 

Ο π. γραμματέας τον ευχαρίστησε δημόσια για αυτό, καθώς το θεώρησε τιμητικό και δεν άργησε να έρθει η απάντηση του χασοδίκη!!!

Στην οποία μάλιστα λέει πως είναι παράνομο να εισχωρήσεις σε άλλη παράταξη αν γίνεις ανεξάρτητος! Άρα γιατί του έκανες πρόταση κύριε Διαλιμενακη? Δεν ήξερες τον νόμο??? Προφανώς όχι... Δεν μας κάνει και εντύπωση!

Δεύτερον μιλάει περί ηθικής! Ότι όποιος γίνεται ανεξάρτητος, λέει, το ηθικό είναι να παραιτηθεί τελείως! Ένα άνθρωπος που πήρε 420 σταυρούς σε 8% του υπ.Δημαρχου κ. Καμπούρη! Να χαρίσει τον κόπο του, τόσες ψήφους και να "πουλήσει" όλους τους ψηφοφόρους του έτσι;;; τι πιο έντιμο από το να αποχωρείς από κάπου που δεν ταιριάζεις πλέον και δεν σε εκπροσωπεί ο επικεφαλής; 

Το έντιμο και ηθικό κύριε Διαλινάκη -Πόπωτα θα ήταν να παραιτηθείτε εσείς... που το κόμμα σας πήρε 40% κι εσείς 17%.

Το έντιμο θα ήταν να μείνετε στην πόλη σας και να παλέψετε γι' αυτην και όχι από το 94 που αποτύχατε παταγωδώς όπως και πέρσι, να φύγετε 25 χρόνια στην Γλυφάδα!!! Αυτό είναι ανήθικο!

Ηθική θα ήταν να παραδέχεστε και να λέτε την αλήθεια και όχι να κρύβεστε σαν κοριτσάκια επειδή βρήκατε έναν μέσα εκεί να σας χαλάει την μαγιά κ να λέει την αλήθεια, με την οποία έχετε τσακωθεί όλοι σας, χρόνια τώρα....!

Ηθική είναι να πας σε πορεία του Δήμου... και όχι να ψηφίζεις να φύγουν τα καζάνια και να μην πηγαίνεις στην πορεία... γλειφτη...

Αλλά από την φάτσα φαίνεσαι πόσο σοβαρός είσαι με το βαμμένο μαλλί και το άβαφτο μούσι....

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
 
Top