ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ¨ΤΙΜΗ¨ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΡΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ…

Μεγάλο παρασκήνιο από τις χθεσινές εξελίξεις στον Δήμο Κορυδαλλού όπου τα neakeratsiniou σας ενημέρωσαν. Μετά το μπάχαλο αλλά και την ανοιχτή αμφισβήτηση από Δημοτικούς συμβούλους της συνδιοίκησης τόσο για τον Δήμαρχο Νίκο Χουρσαλά όσο και για τον Γιώργο Δημόπουλο ήρθαν και οι επίσημες διαρροές από συνεργάτες του Δημάρχου.

Σύμφωνα με διαρροές ο Δήμαρχος σήμερα έλεγε με νόημα πως κάποιοι ξεχνούν τους εννέα ανεξάρτητους Δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού Κασιμάτη υπονοώντας πως τους έχει «καβάντζα» σε περίπτωση ανεξαρτητοποιήσεων δημοτικών συμβούλων της συνδιοίκησης.

Μάλιστα για να καθησυχάσει τους στενούς συνεργάτες του, ο κ.Χουρσαλάς είπε, αφού έχουμε να διαθέτουμε καρέκλες τότε θα έχουμε  πάντα  την πλειοψηφία αφού όλοι έχουν την «τιμή» τους. Μάλιστα τους έφερε ως παράδειγμα τον επικεφαλής της παράταξης Δήμος για όλους Γιώργο Δημόπουλο, πως με το «βολεματάκι» στην αντιδημαρχία τον έχουμε να μας κάνει την «Φιλιππινέζα».

Σε κάθε περιπτωση όμως τα πράματα είναι δύσκολα για τον Νίκο Χουρσαλα και τους επόμενους μήνες θα έχει σοβαρό πρόβλημα με τις αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου.
 
Top