Από επιστολή Αναγνώστριας...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ

ΦΟΝΙΚΕΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΕΙΜΜΕΝΕΣ  ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΗΜΟΤΩΝ

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ  ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1567, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ -ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΗΓΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΜΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΖΕΝΗ ΔΙΑΚΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥΣ!

ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ...

ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΣΤΟ ΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΙ!

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ!

ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Δήμαρχε τελικά θα εξηγήσεις γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; ΟΧΙ σε εμάς αλλά σε όλους τους δημότες που πληρώνουν δημοτικά τέλη και βλέπουν καθημερινά τα οχήματα τους να φθείρονται και να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα από αυτές τις λακκούβες  στις φωτογραφίες. Επειδή είσαι ο μόνος αρμόδιος ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ μας... αυτά συμβαίνουν επειδή κάποιοι είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ή επειδή ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι; Διάλεξε και ενημέρωσε τον κόσμο που σου πληρώνει ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ τα δημοτικά τέλη...



ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ....



 
Top