ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ κ. ΓΙΩΤΑΣ ΠΕΡΔΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ...Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ!

Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ "ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ" ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ... ΣΕ ΝΕΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ...

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΓΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΣΕΠΩΝΕΙ 2000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΞΥΝΕΙ ΤΑ...ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ..ΤΩΡΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ...

ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ...

Η κ Γιώτα Περδίκη που είχε την τιμητική της αυτές τις ημέρες μετά από τις αποκαλύψεις της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, τα έβαλε τώρα και με τους απλούς δημότες.

Συγκεκριμένα "απείλησε" με μήνυση(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ) τον δημότη Χρήστο Σγαρδέλη επειδή λέει την συκοφαντεί(ΠΑΛΙ ΓΕΛΑΜΕ ΕΔΩ)

Ποιο ήταν το "ΕΓΚΛΗΜΑ" του Χρήστου Σγαρδέλη;;

Το "φοβερό" "έγκλημα" του Χρήστου Σγαρδέλη ήταν ότι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ , ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΡΔΙΚΗ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ!!!

Καταλάβατε;;; Αυτή η αριστερή από τα lidl, πήγε στην εργασία του ανθρώπου  και τον κατάγγειλε για να τον απολύσουν επειδή ΤΟΛΜΗΣΕ  να διαφωνήσει με την ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ της!

Μιλάμε για απίστευτα πράγματα από την κλόουν Αντιδήμαρχο....

Και επειδή ο άνθρωπος ανάφερε το κακό που πήγε να του κάνει, στο χώρο εργασίας του...η ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ τον απειλεί και  με μήνυση  επειδή αποκάλυψε το μέγεθος της κακίας της και της μικροπρέπειας της...!

Αυτό είναι το ΗΘΟΣ της αριστερής κυρίας Περδίκη που καταγγέλει τα μνημόνια  και το παίζει στέλεχος της ΛΑΕ ενώ είναι Αντιδήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ για να τσεπώνει τα μιστά ...

Μιλάμε για την απόλυτη κατρακύλα και κατάντια κάποιου που παριστάνει την αριστερή...

Εμείς της λέμε ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...

Όσον αφορά την απειλή της για μηνύσεις θα ΓΕΛΑΓΑΜΕ αν η ίδια δεν ήταν για ΚΛΑΜΑΤΑ...

Αυτά προς το παρόν..

Δείτε την στιχομυθία στο FB του Χρήστου Σγαρδέλη με την Αντιδήμαρχο της κακιάς ώρας για γελάστε με τα καραγκιοζιλίκια της..

Ακόμα μια φορά...



 
Top