Έξι ημέρες πριν, είχε κατατεθεί Νομοσχέδιο στο Υπουργείο Ενέργειας (αύριο θα ψηφιστεί), με το οποίο ο Δήμος Πειραιά, αποκτά Σταθμό Μεταφόρτωσης Σκουπιδιών στο Σχιστό Κερατσινίου.

Ο δήμος Πειραιά! Σε μια περιοχή που ανήκει χωροταξικά σε εμάς (και στα χαρτιά στο Πέραμα)..!! Δίπλα στα σπίτια μας, στα μαγαζιά μας...! Κι άλλα σκουπίδια!!! Κι άλλη υποβάθμιση..!

Χωρίς καν να έχουμε λάβει ενημέρωση... Χωρίς να το έχει ψηφίσει Κανείς μας... Τουλάχιστον από τους συμβούλους (και Κερατσινίου και Περάματος και Πειραιά)...!!!

Ή μάλλον σχεδόν κάνεις μας...!!! Δεν νομίζω πως οι δήμαρχοι δεν ήταν ενημερωμένοι... Και αν δεν ήταν, τώρα είναι! Και αν είναι ΤΩΡΑ να αντιδράσουν... Οχι με ανακοινώσεις... Να βγούμε στον δρόμο....

Ο δήμαρχος (?) Πειραιά αποφάσισε και διέταξε... Κι άλλη επιβάρυνση μέσα στα σπίτια μας...!!! Για πόσα χρόνια (ακόμα) θα είμαστε η χαβούζα της Αττικής...;;

Αύριο, πρέπει και οφείλουν όλοι οι βουλευτές της Α' & Β' Πειραιά να καταψηφίσουν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο! Δεν μπορούν πάντα να κρίνουν για τις ζωές μας οι άλλοι....!! Κι ενώ είναι ήδη στα σκαριά κι άλλο εργοστάσιο επεξεργασίας Σκουπιδιών στην περιοχή μας... το οποίο θα παλέψουμε να μην γίνει ούτε αυτό...!

Τέλος, με λυπεί το γεγονός πως κανένας επικεφαλής της αντιπολίτευσης (7 εκλεγμένοι συνδυασμοί που πέρσι πήραν κάμποσες χιλιάδες ψήφους) και κανείς τους, και κανείς σύμβουλος τους δεν αντιδρά και δεν ανακοινώνει κάτι στους ψηφοφόρους που τους τίμησαν πριν έναν χρόνο ακριβώς...!! Φωτεινή εξαίρεση: Παντελής Καμάς (και από 41 συμβούλους οι 2-3).

Οι πολίτες αγωνιούν κύριοι..., πάρτε θέση... Δείξτε την θέση σας δημόσια Επιτέλους...! Τ φοβάστε;; Για κάποιο λόγο σας ψήφισαν!!! Πόσο καιρό θα μένετε άφαντοι ή κρυμμένοι πίσω από συμφέροντα ;;;
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥΤΣΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 
Top