Την απαραίτητη έγκριση από το υπουργείο Εσωτερικών ζητά ο «Αθήνα 9,84» για την πρόσληψη 38 συμβασιούχων έργου για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος. Αυτήν τη φορά δεν πρόκειται για μια απλή ανανέωση των συμβάσεων, καθώς ο σταθμός, όπως δηλώνει, ανανέωσε το πρόγραμμά του και ο σχεδιασμός του περιλαμβάνει εκπομπές που αφορούν τον δημότη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά, ενώ προγραμματίζονται στοχευμένες ειδικές εκπομπές για τα ανθρώπινα δικαιώματα, το παιδί, τα ζώα κ.λπ., παραγωγές και μεταδόσεις εκδηλώσεων, συζητήσεων, συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων.

Θα απασχολήσει 38 συμβασιούχους, εκ των οποίων 24 δημοσιογράφους και 14 μουσικούς παραγωγούς. Πρόκειται για «ουσιωδώς διαφορετικά έργα ως προς το αντικείμενό τους», καθώς οι δημοσιογράφοι είναι κατά πέντε περισσότεροι από το 2019.

Η συνολική δαπάνη που προβλέπεται για τις 38 συμβάσεις έργου διάρκειας 12 μηνών ανέρχεται στο ποσό των 480.140 ευρώ και μαζί με ΦΠΑ, φόρους και ασφαλιστικές εισφορές στο ποσό των 696.875 ευρώ.

Πηγή: typologies.gr
 
Top