Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, ήταν ο Κώστας Νταλιάνης, ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταύρος Γεωργίου, μια από τις πιο δυνατές τετράδες, που έχει βγει υποψήφια προς αποχώρηση στον φετινό διαγωνισμό.

Οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έκριναν δίκαιο να υπάρξει μια αναμέτρηση μεταξύ του Γιώργου, του Κώστα, του Σταύρου και του Σταυρή, προκειμένου ένας να ανέβει στον εξώστη. Νικητής σε αυτή τη δοκιμασία αναδείχθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος παρακολούθησε από εκεί τη δοκιμασία αποχώρησης.

Οι τρεις κριτές, μαζί με τον δημιουργό του πιάτου, τον Θοδωρή Μωυσίδη δοκίμασαν, βαθμολόγησαν τις προσπάθειες των υποψηφίων και βγήκαν έξω όπου τους ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα. Οι βαθμολογίες των παικτών ήταν οι εξής: Κώστας Νταλιάνης: (5+5+6+6) – 22 βαθμοί Σταύρος Γεωργίου: (6+7+7+7) – 27 βαθμοί Γιώργος Λασκαρίδης: (8+8+8+8) – 32 βαθμοί. Ο παίκτης με τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν ο Κώστας Νταλιάνης, ο οποίος αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

 
Top