Σου προκαλεί αναγούλα το πόσο αριστοτεχνική (και εμετική συνάμα) είναι η νοητική πλύση, η οποία διενεργείται στον (αν)εγκέφαλο του κοσμάκη από το υπάρχον σύστημα εξουσίας (κυβερνητικοί θώκοι + media) με αφορμή την εν λόγω ίωση! Κάθε παγκόσμιος ηγέτης, που δεν ασπάζεται την...χείρα των τραπεζιτών και τις επιταγές της πολιτικής ορθότητας, τουτέστιν την οικονομική υποδούλωση, καθώς και διάλυση της εθνολογικής σύνθεσης κάθε λαού με πυλώνα την λαθρομετανάστευση, θεωρείται...ρατσιστής, ακροδεξιός και άρα εξοβελιστέος! Για παράδειγμα, ο ηγέτης της Ουγγαρίας Όρμπαν, (ξέρετε, ο τύπος, ο οποίος δεν ανέχεται μυίγα στο σπαθί του και μαζί με αυτήν και κανέναν λαθροέποικο στο έδαφος της Ουγγαρίας) κατόρθωσε και πέτυχε το κράτος του να εμφανίζει τους μισούς θανάτους σε σχέση με την χώρα μας! Παρόλα αυτά, οι εγχώριοι...αδέσμευτοι και ανεξάρτητοι τηλεοπτικοί μας δίαυλοι τον περνούν γενεές 14, από το πρωί μέχρι το βράδυ, αποκαλώντας τα μέτρα, που πήρε...ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ! Τα μέτρα όμως του...εθνοΣωτήρα Κούλη εκθειάζονται και...σερβίρονται, ως ΥΠΕΥΘΥΝΑ! Σήμερα δε, κόντεψα να...εξεμέσω, όταν τα γνωστά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια άρχισαν να βάλλουν και να προσβάλουν τον Πρόεδρο της Βραζιλίας,(γνωστός...σεσημασμένος, επειδή θέλει να βάλει μια τάξη στην χώρα του) διότι...έφαγε παγωτό σε δημόσιο χώρο, μην τηρώντας τις αποστάσεις, ενώ προηγουμένως...ουδόλως είχε πλύνει τα χέρια του! Τους στέλνεις τώρα...20 φάσκελα με χέρια και με πόδια;;!!

Ας βγούμε όμως λίγο από τον μικρόκοσμό μας και ας δούμε μια μεγαλύτερη...κάτοψη της πραγματικότητας. Από ότι φαίνεται, η ίωση ουδόλως παρεισφρέει (η διασπορά είναι πολύ μικρή κι ελεγχόμενη) στην γεωγραφική περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης και δη των Βαλκανίων. Για την ακρίβεια, η Ελλάς έχει τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ αριθμό κρουσμάτων στα Βαλκάνια, με εξαίρεση την Ρουμανία, η οποία όμως έχει διπλάσιο πληθυσμό από την αφεντιά μας.Στην δε Σλοβακία (λίγο πιο πάνω από την Βαλκανική Χερσόνησο) ο...θάνατος με το δρεπάνι άλωσε μόλις έναν άνθρωπο! Κατά συνέπεια, ο Μητσοτάκης ουδόλως αποτελεί τον Παγκόσμιο Σωτήρα και επίσης, κόσμος δεν είναι μόνο η Ιταλία και η Ισπανία! Αν και τώρα τελευταία, όπου βαίνει βελτιούμενη η υγειονομική κατάσταση στην Ιταλία, τα κανάλια έπαψαν να τις έχουν στο προσκήνιο (βλέπετε, το αίμα και ο θάνατος πάντοτε ΠΟΥΛΑΝΕ) και πλέον μας ζαλίζουν τα...μέζεα με το τί γίνεται στην Ν.Υόρκη! Θαρρείς και η χώρα μας συνορεύει με τις ΗΠΑ, η οποία βρίσκεται στην άλλη άκρη της Γης και...ουχί με την Βουλγαρία, για παράδειγμα! Όταν όμως τα media έχουν λάβει γερό...μπεζαχτά από την Πολιτεία, αναβάλλοντας μάλιστα και την καταβολή περίπου 20 εκατομμυρίων Ευρώ για τις άδειές τους, καταλαβάινετε τί σόι...αντικειμενική ενημέρωση κάνουν στο κοσμάκη!

Το λοιπόν, κλείστε τις τηλεοράσεις και μην ενδίδετε σε αυτήν την τρομοκρατία, που εμφιλοχωρεί μέσα στις οικίες σας! ΑΥΤΗ αποτελεί την χειρίστη μορφή βίας! Ταυτοχρόνως, επιδρά δυσμενώς ΚΑΙ στο ανοσοποιητικό σας σύστημα, αφού έντονα στρεσογόνες καταστάσεις προκαλούν την έκκριση συγκεκριμένων ορμονών στην κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα να πέφτει η άμυνα του οργανισμού και να μπλοκάρονται τα κύτταρα με πολλούς βιοχημικούς παράγοντες, τουτέστιν...ποικιλοτρόπως!

Εστέ μακριά λοιπόν, από τα...σκύβαλα και τα κύμβαλα αλαλάζοντα! Πάω κι εγώ με την σειρά μου να παίξω ένα κομμάτι στο...κλειδοκύμβαλο!
Τα σέβη μου.
Yannis Sarlas
 
Top