Αρχείο εγκλημάτων των εμβολίων του Bill Gates
15 Απριλίου 2020

Οι Ινδοί γιατροί κατηγορούν τον Γκέιτς για μια καταστροφική επιδημία πολιομυελίτιδας που παρέλυσε 496.000 παιδιά από το 2000 έως το 2017. Το 2017, η ινδική κυβέρνηση ακύρωσε το πρόγραμμα εμβολίων του Γκέιτς και εκδίωξε τον Γκέιτς. Τα ποσοστά παράλυσης της πολιομυελίτιδας μειώθηκαν απότομα.


Δημοσίευση στο Instagram του Robert F Kennedy Jr στο Bill Gates
Από τον Llewellyn H. Rockwell, Jr.


"Τα εμβόλια, για τον Μπιλ Γκέιτς, είναι μια στρατηγική φιλανθρωπία που τροφοδοτεί τις πολλές επιχειρήσεις που σχετίζονται με εμβόλια (συμπεριλαμβανομένης της φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγχει μια παγκόσμια επιχείρηση ταυτότητας εμβολίων) και να του δώσει δικτατορικό έλεγχο στην παγκόσμια πολιτική υγείας - την αιχμή του εταιρικού νέο-ιμπεριαλισμού .
Η εμμονή του Γκέιτς με τα εμβόλια φαίνεται να τροφοδοτείται από μια μεσσιανική πεποίθηση ότι είναι διατεθειμένος να σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία και μια θεϊκή προθυμία να πειραματιστεί με τις ζωές των κατώτερων ανθρώπων.
Υπόσχοντας να εξαλείψει την πολιομυελίτιδα με 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ο Γκέιτς ανέλαβε τον έλεγχο του National Advisory Board (NAB) [Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής της Ινδίας (NAB)] και έδωσε εντολή 50 εμβολίων κατά της πολιομυελίτιδας (άνω των 5) σε κάθε παιδί πριν από την ηλικία των 5 ετών. Οι Ινδοί γιατροί κατηγορούν την εκστρατεία του Γκέιτς για ένα καταστροφικό εμβόλιο-στέλεχος επιδημία πολιομυελίτιδας που παρέλυσε 496.000 παιδιά μεταξύ του 2000 και του 2017. Το 2017, η ινδική κυβέρνηση έκανε πίσω και σταμάτησε το πρόγραμμα εμβολίων του Γκέιτς και εκδίωξε τον Γκέιτς και τους ανθρώπους του από το NAB. Τα ποσοστά παράλυσης της πολιομυελίτιδας μειώθηκαν απότομα.
Το 2017, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παραδέχτηκε απρόθυμα ότι η παγκόσμια έκρηξη πολιομυελίτιδας είναι κατά κύριο λόγο το στέλεχος του εμβολίου, που σημαίνει ότι προέρχεται από το Πρόγραμμα Εμβολίων του Γκέιτς. Οι πιο τρομακτικές επιδημίες στο Κονγκό, τις Φιλιππίνες και το Αφγανιστάν συνδέονται όλες με τα εμβόλια του Γκέιτς. Μέχρι το 2018, τα ¾ των παγκόσμιων περιπτώσεων πολιομυελίτιδας προέρχονταν από τα εμβόλια Gates.
Το 2014, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε δοκιμές πειραματικών εμβολίων HPV, που αναπτύχθηκαν από την GSK και τη Merck, σε 23.000 νεαρά κορίτσια σε απομακρυσμένες επαρχίες της Ινδίας. Περίπου 1.200 υπέστησαν σοβαρές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων και διαταραχών γονιμότητας. Επτά πέθαναν. Οι έρευνες της κυβέρνησης της Ινδίας κατηγόρησαν ότι οι ερευνητές που χρηματοδοτήθηκαν από τον Γκέιτς διέπραξαν διεισδυτικές ηθικές παραβιάσεις: πιέζοντας ευάλωτα κορίτσια του χωριού πως θα τα οδηγήσουν σε δίκη, εκφοβισμό των γονέων, πλαστογράφηση εντύπων συγκατάθεσης και άρνηση ιατρικής περίθαλψης στα άρρωστα κορίτσια. Η υπόθεση βρίσκεται τώρα στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.
Το 2010, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε μια δοκιμή ενός πειραματικού εμβολίου της GSK κατά της ελονοσίας, σκοτώνοντας 151 Αφρικανικά βρέφη και προκαλώντας σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως παράλυση, κρίση και εμπύρετους σπασμούς σε 1.048 από τα 5.049 παιδιά.
Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας MenAfriVac του Gates του 2002 στην Υποσαχάρια Αφρική, οι άνθρωποι του Gates εμβολίασαν βίαια χιλιάδες παιδιά στην Αφρική κατά της μηνιγγίτιδας. Μεταξύ 50-500 παιδιών εμφάνισαν παράλυση. Οι εφημερίδες της Νότιας Αφρικής διαμαρτυρήθηκαν, "Είμαστε ινδικά χοιρίδια για τους κατασκευαστές φαρμάκων" Ο πρώην οικονομολόγος του Νέλσον Μαντέλα, καθηγητής Πάτρικ Μποντ, περιγράφει τις φιλανθρωπικές πρακτικές του Γκέιτς ως "αδίστακτες" και ανήθικες ".
Το 2010, ο Γκέιτς διέθεσε 10 δισεκατομμύρια δολάρια στον ΠΟΥ (Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας) που υπόσχεται να μειώσει τον πληθυσμό, εν μέρει, μέσω νέων εμβολίων. Ένα μήνα αργότερα, ο Γκέιτς είπε σε ένα Ted Talk ότι τα νέα εμβόλια «θα μπορούσαν να μειώσουν τον πληθυσμό».
Το 2014, η Ένωση Καθολικών Ιατρών της Κένυας κατηγόρησε τον ΠΟΥ ότι στειρώνει χημικά εκατομμύρια γυναικών της Κένυας με μια πλαστή εκστρατεία εμβολίων «τετάνου». Ανεξάρτητα εργαστήρια βρήκαν τον τύπο στειρότητας σε κάθε εμβόλιο που δοκιμάστηκε. Αφού αρνήθηκε τις κατηγορίες, ο ΠΟΥ αναγνώρισε τελικά ότι είχε αναπτύξει τα εμβόλια στειρότητας για πάνω από μια δεκαετία. Παρόμοιες κατηγορίες προήλθαν από την Τανζανία, τη Νικαράγουα, το Μεξικό και τις Φιλιππίνες.
Μια μελέτη του 2017 (Morgensen et.Al.2017) έδειξε ότι το δημοφιλές DTP του ΠΟΥ σκοτώνει περισσότερους Αφρικανούς από την ασθένεια που προσποιείται ότι προλαμβάνει. Τα εμβολιασμένα κορίτσια υπέφεραν το 10πλάσιο των θανάτων των μη εμβολιασμένων παιδιών.

Ο Γκέιτς και ο ΠΟΥ αρνήθηκαν να ανακαλέσουν το θανατηφόρο εμβόλιο που επιβάλλει ο ΠΟΥ σε εκατομμύρια παιδιά της Αφρικής ετησίως. Οι παγκόσμιοι υποστηρικτές της δημόσιας υγείας σε ολόκληρο τον κόσμο κατηγορούν τον Γκέιτς για - πειρατεία της ατζέντας του ΠΟΥ από τα έργα που αποδεικνύεται ότι περιορίζουν τις μολυσματικές ασθένειες, το καθαρό νερό, την υγιεινή, την διατροφή και την οικονομική ανάπτυξη. Λένε ότι έχει εκτρέψει πόρους του Οργανισμού για να εξυπηρετήσει το προσωπικό του φετίχ - ότι η καλή υγεία έρχεται μόνο σε μια σύριγγα.
Εκτός από τη χρήση της φιλανθρωπίας του για τον έλεγχο των WHO, UNICEF, GAVI και PATH, ο Γκέιτς χρηματοδοτεί ιδιωτικές φαρμακευτικές εταιρείες που παρασκευάζουν εμβόλια και ένα τεράστιο δίκτυο μετωπικών ομάδων της φαρμακευτικής βιομηχανίας που διαδίδουν παραπλανητική προπαγάνδα, αναπτύσσουν δόλιες μελέτες, διεξάγουν επιτήρηση και ψυχολογικές πράξεις κατά της διστακτικότητας στους εμβολιασμούς  και χρησιμοποιεί τη δύναμη και τα χρήματα του Γκέιτς για να σιγήσει τις διαφωνίες και να εξαναγκάσει προς συμμόρφωση.
Σε αυτήν την πρόσφατη ασταμάτητη φαρμακευτική εμφάνιση, ο Γκέιτς χαίρεται που η κρίση του Covid-19 θα του δώσει την ευκαιρία να αναγκάσει τα προγράμματα εμβολίων τρίτου κόσμου σε παιδιά Αμερικής."
 
Top