Στο “The 2night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Χρήστος Πλαΐνης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του Κοινοτάρχη, Περικλή Τόλλια, που υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες» και αποκάλυψε τη μεγάλη ανατροπή στο σενάριο, που θα φέρει τα πάνω – κάτω στο Διαφάνι.

«Θα ήθελα να δω κάποια στιγμή τον Περικλή Τόλλια να λέει στον Δούκα βρε άντε και παράτα μας, όχι δεν το κάνω», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Τότε ο δημοφιλής ηθοποιός πήγε να πει κατά λάθος ότι όντως θα συμβεί και αυτολογοκρίθηκε, έχοντας όμως δώσει ήδη το spoiler ότι δηλαδή θα δούμε τον κοινοτάρχη να αντιστέκεται στον πανίσχυρο Δούκα.

«Δεν τη βλέπω τη σειρά, πολύ λίγο. Δεν μου αρέσει να με βλέπω, εκτός κι αν είναι κάποιες πολύ συγκεκριμένες σκηνές που έτσι θέλω να δω τι… ψάρια πιάσαμε», τόνισε ο Χρήστος Πλαϊνης, σοκάροντας τον παρουσιαστή. «Με σοκάρει αυτό που λες. Δεν κάθεσαι να δεις τη σειρά;», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Είμαι ηθοποιός που δεν θέλω να δίνω συνεντεύξεις, που δεν βλέπω αυτά που κάνω, που δεν έχω αρχείο των πραγμάτων που κάνω. Δηλαδή, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί σε αυτή την κατάσταση, πρόκειται περί δραματικής κατάστασης», πρόσθεσε ο Χρήστος Πλαϊνης.

Δείτε το βίντεο:

 
Top