Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για την χρονιά που φεύγει ετοίμασε η οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα. Το αφιέρωμα αυτό κοσμούν τα πιο φωτεινά χαμόγελα που συνάντησαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα το 2019 σε 74 χώρες του κόσμου, με ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και αλληλεγγύη.

Όπως αναφέρει η οργάνωση, «οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα βρεθήκαμε και το 2019 σε 74 χώρες σε όλο τον κόσμο, εκεί όπου εκτυλίσσονται οι μεγαλύτερες κρίσεις, για να προσφέρουμε ιατρική και ανθρωπιστική βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

«Κάναμε αποστολές σε εμπόλεμες ζώνες, σε περιοχές με φυσικές καταστροφές, σε χώρες που μαστίζονται από επιδημίες, επιστρέψαμε στη θάλασσα με επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στη Μεσόγειο, βρεθήκαμε δίπλα σε χιλιάδες πρόσφυγες και εσωτερικά εκτοπισμένους πληθυσμούς», προσθέτει η οργάνωση.

Τονίζει επίσης ότι «είδαμε εικόνες καταστροφής, πόνου, λύπης, απόγνωσης, απελπισίας. Είδαμε όμως και εκατοντάδες λαμπερά χαμόγελα στα πρόσωπα των ασθενών μας. Χαμόγελα ελπίδας, ευγνωμοσύνης, ανακούφισης, χαράς».

«Φέτος το φωτογραφικό αφιέρωμα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για τη χρονιά που φεύγει ανήκει σε αυτά τα φωτεινά χαμόγελα. Αυτά τα χαμόγελα είναι η ανταμοιβή μας. Για αυτά τα χαμόγελα συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη», υπογραμμίζει η οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

«Σας ευχαριστούμε που βρίσκεστε δίπλα μας! Σας ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και αλληλεγγύη!», καταλήγει.

 
Top