Η παρέμβαση δικαστή χρειάστηκε για να διευθετηθεί το ζήτημα που έχει ενσκήψει ανάμεσα στον Τσάνινγκ Τέιτουμ και την Τζένα Ντιούαν σχετικά με την κηδεμονία της εξάχρονης κόρης του αλλά και τη διατροφή, ενώ η ηθοποιός κατηγορεί τον τέως σύζυγό της ότι δεν τηρεί τους κανόνες που αφορούν στην επικοινωνία με την Έβερλι.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Τζένα εκνευρίστηκε όταν ο Τζάνινγκ κατέθεσε αίτηση σε δικαστήριο ζητώντας την παρέμβαση δικαστή σχετικά με την κηδεμονία των δυο τους στις διακοπές. Αυτό την εξόργισε καθώς πηγές από την πλευρά της Τζένα αναφέρουν στο ΤΜΖ ότι εκείνη έχει ήδη συμφωνήσει και έχει υπογράψει όλο το πρόγραμμα που είχαν συμφωνήσει από την αρχή του χωρισμού. Ωστόσο, πηγές του Τέιτουμ σημειώνουν ότι η τέως σύζυγός του συμφώνησε με μέρος του προγράμματος και όχι για όλο και έτσι χρειάζεται ο δικαστής.

Πολλές πηγές αναφέρουν πάντως ότι αρκετές φορές που η Τζένα έπρεπε να δουλέψει και ζήτησε αλλαγή στο πρόγραμμα με τον Τσάνινγκ εκείνος αρνήθηκε και δεν συνεργάζεται καθόλου. Επίσης, αγκάθι στο διαζύγιό τους είναι το θέμα της διατροφής, με την Τζένα να διαμαρτύρεται ότι ο Τσάνινγκ δεν συνεισφέρει καθόλου, αλλά άτομα από το περιβάλλον του σταρ του "Μάτζικ Μάικ" είπε ότι υπάρχει συγκεκριμένος κοινός λογαριασμός και από τους δυο τους που καλύπτουν τα έξοδα της Έβερλι.

Άλλο ένα ζήτημα που τίθεται, είναι η επικοινωνία. Σύμφωνα με τον διακανονισμό τους, όταν η 6χρονη κόρη τους βρίσκεται με τον έναν γονιό, αυτός πρέπει να επιτρέπει στον άλλον να κάνει βιντεοκλήση στο παιδί κάθε μέρα. Όμως, πηγές της Τζένα αναφέρουν ότι ο Τσάνινγκ δεν επιτρέπει στη μικρή τις βιντεοκλήσεις με αποτέλεσμα να της κόβει την επικοινωνία με τη μητέρα της. Επίσης, σημειώνουν ότι όταν η Έβερλι είναι με την Τζένα, ο Τσάνινγκ δεν κάνει ποτέ βιντεοκλήση.

Ωστόσο, πηγές από την πλευρά του Τσάνινγκ σημειώνουν ότι αυτός κάνει βιντεοκλήσεις όταν το παιδί είναι με τη μητέρα του, αλλά είναι τόσο δύσκολη αυτή με τον Τσάνινγκ που προτιμά να κάνει βιντεοκλήση μέσω της νταντάς του παιδιού.

Το ζευγάρι έκανε αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του 2018, ενώ μόλις ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους ο Τέιτουμ είχε ήδη προχωρήσει σε σχέση με την popstar Τζέσι Τζ. κάτι που εξέπληξε την Ντιούαν, που είπε ότι πληροφορήθηκε γι' αυτήν τη σχέση μέσω των site και πως δεν γνώριζε τίποτα. Ωστόσο, τότε προτίμησε να μην εκφράσει τη δυσαρέσκειά της δημοσίως. Λίγο αργότερα προχώρησε και εκείνη σε νέα σχέση και πλέον περιμένει το πρώτη της παιδί με τον σύντροφό της, επίσης ηθοποιό Στιβ Καζ.

 
Top