4 οικονομικά και διασκεδαστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις φέτος το καλοκαίρι! - Νea Κeratsiniou - Νέα ΚερατσινίουΤο καλοκαίρι έφτασε κι εσύ θέλεις να το κάνεις να είναι τελείως μοναδικό και διαφορετικό. Θέλεις να κάνεις πράγματα φέτος τα οποία δεν έχεις κάνει τα προηγούμενα καλοκαίρια.

Και είναι λογικό να θέλεις να κάνεις τη διαφορά φέτος. Γι αυτό σου έχω μερικές διασκεδαστικές και, άκρως, οικονομικές δραστηριότητες για να κάνεις φέτος το καλοκαίρι.


1. Κάνε camping στην αυλή/ ταράτσα σου

Πάρε τον εξοπλισμό που έχεις για το camping και στήστον είτε στην αυλή είτε στην ταράτσα σου. Θα νιώσεις λες και βρίσκεσαι στην εξοχή, αλλά στην πραγματικότητα θα είσαι μέσα στην πόλη. Ο αέρας το βραδάκι, αλλά και το πρωινό ξύπνημα θα σου δώσουν μία διαφορετική αίσθηση, από το ότι να κοιμηθείς και πάλι στο κρεβάτι σου. Εντάξει, μην το κάνεις κάθε μέρα, αλλά αξίζει να το κάνεις τουλάχιστον μία φορά!2. Δοκίμασε να μαγειρέψεις με ότι έχεις στο ψυγείο

Μην πας να πάρεις τίποτα καινούριο. Απλά, άνοιξε το ψυγείο και τα ντουλάπια σου, δες τη έχεις και προσπάθησε να μαγειρέψεις με αυτά και μόνο αυτά. Έτσι, και τον εαυτό σου θα πιέσεις να γίνει εφευρετικός και θα διασκεδάσεις μαγειρεύοντας!

3. Απόλαυσε μία δωρεάν μέρα μουσείων

Μέσα στο καλοκαίρι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να βρεις κάποια μέρα που τα μουσεία θα είναι δωρεάν. Επομένως, μπορείς να πάρεις έναν οδηγό μουσείων και να επισκεφτείς όσα δεν έχεις επισκεφτεί ή όσα θα ήθελες να πας ξανά!

4. Πήγαινε για πικ- νικ

Μπορείς και μόνος σου, αλλά με παρέα πιστεύω θα ήταν ακόμη καλύτερα. Φτιάξε σαντουϊτσάκια, φαγητά που μπορείς να τα μεταφέρεις εύκολα και πάρε και πολύ νερό μαζί σου. Είναι κάτι που δεν το συνηθίζουμε πολύ στην Ελλάδα, αλλά είναι πραγματικά πολύ ωραίο. Πήγαινε είτε σε μία παραλία, είτε στο βουνό και απόλαυσε τη φύση!

 
Top