ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΝΙΑΤΕΣ!!!

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.....


Στο πλευρό του Κυριάκου Μιχαλολιάκου ο Τζανέτος Φιλιππάκος ενόψει του Β΄γύρου των εκλογών στον Δήμο Ανατολικής Μάνης

Κοινή δήλωση εξέδωσαν ο Κυριάκος Μιχαλολιάκος, υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, επικεφαλής Συνδυασμού «Μαζί για τον Τόπο μας» και ο Τζανέτος Φιλιππάκος, επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση Μάνης» για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στον Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο κ. Φιλιππάκος στηρίζει τον κ. Μιχαλολιάκο στον Β΄ γύρο, όπου θα δώσει την εκλογική μάχη για τη Δημαρχία, απέναντι στον Πέτρο Ανδρεάκο.

Ειδικότερα, στην κοινή τους δήλωση αναφέρουν τα εξής:

Ενώνουμε δυνάμεις - Αλλάζουμε τον Δήμο μας!

Αγαπητοί συμπολίτες. Την περασμένη Κυριακή έγινε το πρώτο βήμα για την μεγάλη αλλαγή στο Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Η πλειοψηφία των συμπολιτών μας έστειλε μήνυμα αποδοκιμασίας της απερχόμενης δημοτικής αρχής και όσων αυτή εκπροσώπησε. Την αλαζονεία, τον αυταρχισμό, την καθεστωτική νοοτροπία, τη στασιμότητα. Το διχασμό της τοπικής μας κοινωνίας.

Όσοι αλαζονικά θεωρούσαν βέβαιη την εκλογή τους από τον Α΄ γύρο διαπίστωσαν ότι η πλειοψηφία της τοπικής μας κοινωνίας στέκεται πλέον γενναία και καθαρά απέναντί τους. 

Ενόψει του Β΄ γύρου τα διλήμματα είναι πλέον ξεκάθαρα. 

Θα συνεχίσουμε την ίδια πορεία στασιμότητας ή θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά; 

Θα μείνουμε στα ίδια και στα ίδια ή θα δοκιμάσουμε ένα άλλο δρόμο για την ανάπτυξη του τόπου μας;

Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τα βουνά μας να καταστρέφονται για να εξυπηρετούνται συγκεκριμένα συμφέροντα; Ή θα σηκώσουμε ανάστημα εμποδίζοντας την καταστροφή του περιβάλλοντος και της ιστορίας μας;

Θα συνεχίσουμε να ανεχόμαστε φαινόμενα αυταρχισμού, αλαζονείας και διχαστικών πρακτικών; Ή θα προχωρήσουμε με σεβασμό, σεμνότητα και ενότητα της τοπικής μας κοινωνίας;

Ο Λόγος πλέον ανήκει στους πολίτες.

Αυτοί μας έδειξαν το δρόμο. Και ζήτησαν Συστράτευση, Συμπόρευση, Συνδιοίκηση με υψηλή αίσθηση του χρέους και της ευθύνης για τον τόπο μας!

Για το λόγο αυτό, στο Β΄ γύρο ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε πράξη την αλλαγή που χρειάζεται ο Δήμος Ανατολικής Μάνης μέσα από την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μιχαλολιάκου. 

Καλούμε όλους τους συνδημότες μας ό,τι και αν ψήφισαν στον Α ΄ γύρο να έρθουν μαζί μας στην επόμενη μέρα που ξεκινά για το Δήμο μας.

Καλούμε ειδικά όσους ψήφισαν τον απερχόμενο Δήμαρχο, είτε επειδή θεωρούσαν βέβαιη την επανεκλογή του είτε επειδή ήθελαν να βάλουν σταυρό σε κάποιον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλό του, αυτή τη φορά να έρθουν κι αυτοί μαζί μας, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα μπροστά.

Αγαπητοί Συμπατριώτες, 
Μπαίνουμε στον Β΄ γύρο των εκλογών με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Υποσχόμενοι να βάλουμε το Δήμο μας σε μια νέα εποχή δημιουργίας και ομοψυχίας. Με σεβασμό προς όλους τους δημότες και ένα σχέδιο ανάπτυξης και προόδου της Μάνης μας. 

Τώρα είναι η ώρα της αλλαγής! Την Κυριακή γυρίζουμε σελίδα!

Ενωμένοι και περήφανοι!


Κυριάκος Μιχαλολιάκος                
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης
Επικεφαλής Συνδυασμού «Μαζί για τον Τόπο μας»

Τζανέτος Φιλιππάκος 
Επικεφαλής Συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση Μάνης»Μήνυμα προς όλους τους Μανιάτες απηύθυνε μέσω της APELA.GR ο Κυριάκος Μιχαλολιάκος, υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας», ο οποίος θα δώσει τη μάχη για τη Δημαρχία στον δεύτερο γύρο, απέναντι στον έτερο υποψήφιο Πέτρο Ανδρεάκο.

Ο κ. Μιχαλολιάκος ευχαρίστησε όλους τους δημότες που τον στήριξαν και όπως είπε, «αποδοκίμασαν με σαφέστατο τρόπο την αλαζονεία, τον αυταρχισμό και τον κοινωνικό διχασμό που έχει επιβάλει κυρίως τα τελευταία χρόνια η απερχόμενη δημοτική αρχή» και εξέφρασε τη σιγουριά του για τη νίκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Δείτε παρακάτω τη δήλωση του κ. Μιχαλολιάκου
 
Top