Οι ψηφοφόροι μας είναι ώριμοι να επιλέξουν ελεύθερα τι θα ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο των Δημοτικών εκλογών


Συνδημότες, συνδημότισσες
Την προσεχή Κυριακή 2 Ιουνίου διεξάγεται ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών στην πόλη μας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε τους πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, ώστε η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ για τον Δήμο μας να ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ. Ο αγώνας για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας δεν σταματάει ΕΔΩ. Μια ήττα σε μια μάχη δεν σημαίνει πως χάθηκε ο πόλεμος. O αγώνας της ζωής δεν είναι μια απόσταση 100 μέτρων, αλλά ένας δύσκολος και επίπονος μαραθώνιος που στο τέλος της διαδρομής είσαι ευτυχισμένος ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ επειδή η διαδρομή σε έκανε πιο σοφό. Ο αγώνας σε κάθε γειτονιά της πόλης ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ!!! Και η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ θα δώσει για τα επόμενα 4 χρόνια την μάχη της γειτονιάς. Μοναδικό μας μέλημα είναι να αναδείξουμε και να προσπαθήσουμε να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.
Ως εκ τούτου συνεδρίασε χτες η Ολομέλεια της Ανεξάρτητης Δημοτικής κίνησης πολιτών ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ με υποψήφια Δήμαρχο και επικεφαλής την κ. ΒΑΝΑ ΔΑΤΣΕΡΗ με την συμμετοχή υποψηφίων, μελών και φίλων μας.
Στην Συνεδρίαση:
-          Απασχόλησαν τα αίτια του μη προσδοκώμενου αποτελέσματος και ελήφθη η απόφαση ο Συνδυασμός να οργανωθεί καλύτερα, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στον ρόλο της συστηματικής, ποιοτικής και  εποικοδομητικής αντιπολίτευσης απέναντι στην Δημοτική Αρχή που θα αναδειχθεί την ερχόμενη Κυριακή.
Παράλληλα αποφασίστηκε να αναδομηθεί εκ βάθρων η οργάνωση του Συνδυασμού, σύμφωνα με την οποία θα δημιουργηθεί μια «σκιώδης» δημοτική αρχή, η οποία θα ελέγχει σε καθημερινή βάση τα δρώμενα της δημοτικής αρχής που θα προκύψει την Κυριακή. Η νέα οργανωτική δομή θα συγκροτηθεί με βάση το οργανόγραμμα του Δήμου, αλλά και ανά γεωγραφική περιοχή, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα της ενημέρωσης για όλα τα θέματα που προκύπτουν. 
Η ομόφωνη απόφαση που ελήφθη είναι η εξής: «Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ εμφανίστηκε για να μείνει και να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στα δημοτικά δρώμενα, ανταποκρινομένη στην απαίτηση των ψηφοφόρων που τίμησαν την προσπάθειά μας και ζητούν παρουσία- δράση – αντιπολίτευση με ιδέες και προτάσεις. Οι πολίτες μας τίμησαν με την ψήφο τους και θα τους τιμήσουμε κι εμείς. Είμαστε μια Ανεξάρτητη Κίνηση που δεν στηρίχτηκε από κόμματα και μηχανισμούς κάθε είδους. Ότι καταφέραμε, το καταφέραμε με την αγάπη για την πόλη μας, το μεράκι, τον ιδρώτα μας. Σ’ αυτή την κατεύθυνση θα προχωρήσουμε και στο μέλλον".

-          Απασχόλησε επίσης η στάση του Συνδυασμού ενόψει του δεύτερου γύρου. Κοινή αντίληψη ήταν ότι συνιστά λάθος και υποτίμηση των πολιτών να υποδεικνύαμε ποιον να ψηφίσουν από τους δύο διεκδικητές της Δημαρχίας. Οι πολίτες δεν είναι πρόβατα, για να τους κατευθύνουμε. Ο ρόλος μας δεν είναι να κατευθύνουμε τους ψηφοφόρους θεωρώντας ότι οι πολίτες έχουν την γνώση, την εμπειρία και την ευθύνη να επιλέξουν. Κάθε τι άλλο θα συνιστούσε δείγμα ξεπερασμένων συμπεριφορών που δεν αφορούν πια τις τοπικές κοινωνίες. Δεν θα διαβουλευτούμε, ούτε θα συναλλαγούμε με κανέναν, γιατί αυτό είναι ξένο προς την φυσιογνωμία μας. Το κάθε μέλος του Συνδυασμού είναι ελεύθερο να ψηφίσει και να υπερασπιστεί την επιλογή του με ελευθερία και ευθύνη. Ζητάμε από όλους τους πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας να πάνε να ψηφίσουν. Να αναλάβουν την ευθύνη της επιλογής τους. Η αποχή είναι αποποίηση ευθύνης κι εμείς μ’ αυτό δεν συμφωνούμε. Ο αγώνας για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ για το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ…

 Το Γραφείο Τύπου 
της Ανεξάρτητης Δημοτικής κίνησης πολιτών
                                                                                                                         ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ 
 H επικεφαλής ΒΑΝΑ ΔΑΤΣΕΡΗ

 
Top