Έχετε πάει ποτέ σε γάμο; Αν ναι, τότε ξέρετε πώς πάνε τα πράγματα.

Μαζεύεται όλη η οικογένεια, παίζει μουσική και το ζευγάρι πηγαίνει στο ιερό. Προς το τέλος της τελετής, ο ιερέας ρωτά τον κόσμο αν έχει κανείς αντίρρηση γι’αυτό τον γάμο. Συνήθως κανείς δεν λέει τίποτα.

Στην Πορτογαλία ένας γαμπρός αποφάσισε να διακόψει τον ίδιο του τον γάμο.



Το ζευγάρι που παντρευόταν ήταν η Jessica και ο Jefferson. Ήταν τρελά ερωτευμένοι και η τελετή πήγαινε μέχρι στιγμής όπως την είχαν σχεδιάσει. Μπήκαν στην εκκλησία, αντάλλαξαν τους όρκους τους και ξαφνικά ο Jefferson άρχισε να βγάζει έναν ασυνήθιστο και ανορθόδοξο λόγο.

Παρ’όλο που αγαπούσε πολύ την γυναίκα του, είπε ότι είχε να κάνει μια μεγάλη εξομολόγηση. Σύμφωνα με τον Jefferson, η καρδιά του ανήκε και σε μια άλλη ξεχωριστή γυναίκα.



Ο κόσμος σοκαρίστηκε, μέχρι που ο Jefferson στράφηκε στην 8χρονη Giovanna. Η Jessica είχε μια κόρη από προηγούμενη σχέση. Όσοι έχουν μεγαλώσει σε μικτές οικογένειες, ξέρουν ότι αυτή η αλλαγή στην δομή της οικογένειας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα επικοινωνίας, σύγχυση και ανασφάλεια.

Ακόμα και όταν δεν υπάρχουν γονείς, η εμφάνιση μιας νέας γονικής φιγούρας μπορεί να προκαλέσει πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Ευτυχώς, ο Jefferson ήταν έτοιμος να κάνει τα πάντα για να γίνει καλός σύζυγος και πατέρας.



Μπροστά σε όλους, ο Jefferson υποσχέθηκε να αγαπά όχι μόνο την Jessica αλλά και την Giovanna. «Αν μπορούσα να ζητήσω από τον Θεό οτιδήποτε, θα ήταν να σε έχω κόρη μου. Θα ήμουν ο πιο περήφανος πατέρας στον κόσμο να έχω μια τόσο όμορφη, έξυπνη και μορφωμένη κόρη σαν εσένα…

Σου δίνω ακόμη αγάπη, την αγάπη μου, για να σε φροντίζει πάντα, να σε προστατεύει πάντα και να μην αφήσει να σου συμβεί τίποτα κακό», είπε.



Τα λόγια του Jefferson φυσικά τους συγκίνησαν όλους. Οι γάμοι είναι από μόνοι τους όμορφοι, αλλά η ευαισθησία και η απεριόριστη αγάπη του Jefferson έκαναν αυτή την τελετή ξεχωριστή.

Μερικές ο γάμος είναι κάτι παραπάνω από την ένωση δύο ατόμων. Βάζει τα θεμέλια για την δημιουργία μιας νέας οικογένειας και μερικές φορές σημαίνει την ένωση δύο οικογενειών.

Συγχαρητήρια στο ζευγάρι!

πηγή : fanpage.gr
 
Top