ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΠΑΝΟ ΕΝΑΣ "ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ" ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ;;;

ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;;;

 ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟ;;; 

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ;;;

Ένας ουρανοκατέβατος και παντελώς άσημος «δασκαλάκος» φορτώθηκε στον σβέρκο του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας για 5 χρόνια, εξαιτίας των εγκλημάτων του προηγούμενου φωστήρα της πόλης, του αλήστου μνήμης Λουκά Τζανή.

Κι εντάξει, τον φάγαμε στην μάπα τον αγωνιστή της φακής και τον εραστή της καρέκλας για πέντε ολόκληρα χρόνια. Ανεχτήκαμε για τόσα χρόνια να κάνει τον δήμαρχο ένας ανθυποανύπαρκτος τύπος, ο οποίος δεν έκανε  τίποτα ουσιαστικό, σπαταλώντας επί της ουσίας το ταμείο του δήμου, το οποίο παρέλαβε πιο παχυλό από ποτέ λόγω των διεκδικήσεων που έκαναν οι προηγούμενοι.

Ο Βρεττάκος είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει «γνώθι σ’ αυτόν». Δεν έχει αντιληφθεί ότι είναι λίγος για μια πόλη σαν το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα. Είναι δεδομένο πως όταν θα έρθει η στιγμή να αποχωριστεί την καρέκλα, θα πάθει κατάθλιψη…

Εσχάτως έχει αντιληφθεί πως  δεν προκύπτει από πουθενά ο «περίπατος» που υποσχόταν στο Μαξίμου. Αντιθέτως προκύπτει εντυπωσιακή σφαλιάρα. 

Γι’ αυτό έβαλε λυτούς και δεμένους για να βρεθεί πολύ δυνατός χρηματοδότης να του πληρώσει μια πολύ ακριβή καμπάνια, επενδύοντας στο γεγονός ότι κανένας υποψήφιος δήμαρχος δεν μπορεί να τον ακολουθήσει.

Κυρ Χρήστο, που τα βρήκες τα λεφτά για να βρωμίσεις όλη την πόλη με το πρόσωπο σου; Από τον μισθό σου; 

Πριν γίνεις δήμαρχος δεν έπαιρνες, ούτε 800 ευρώ;

 Από το ταμείο του Δήμου; ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!

 Από χρηματοδότη; Από ποιον και με τι αντάλλαγμα;

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Από ke-dra.blogspot.com/

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ:   ΧΡΗΣΤΑΡΑ  ΤΩΡΑ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ....
 
Top