Της άρεσε το gourounopoulo αλλά και το bouyiourdi με τομάτες, φέτα και καυτερές πιπεριές. Η δημοσιογράφος Amanda Dardanis του βρετανικού Guardian, επισκέφθηκε το νησί και μετά από ενδελεχή έρευνα, κατέληξε ότι είναι ο απόλυτος προορισμός για ξεκούραση, αλλά κυρίως για φαγητό. Ποιο είναι αυτό το νησί; Η Μήλος.
Όπως σημειώνει η δημοσιογράφος, σε όλο το νησί βρίσκεις εστιατόρια που μαγειρεύουν χρησιμοποιώντας ντόπιες και ολόφρεσκες πρώτες ύλες. Στο εκτενές άρθρο της για τη Μήλο, περιγράφει την ομορφιά του τοπίου και σημειώνει ότι τα εστιατόρια του νησιού, έχουν πια γκουρμέ προτάσεις μεσογειακής κουζίνας.
H αρθρογράφος περιγράφει και την ομορφιά του Σαρακίνικου για το οποίο μάλιστα λέει πως η εικόνα του μοιάζει σαν να έχει τεθεί σε επεξεργασία μέσω του photoshop
Όπως σημειώνει η δημοσιογράφος, σε όλο το νησί βρίσκεις εστιατόρια που μαγειρεύουν χρησιμοποιώντας ντόπιες και ολόφρεσκες πρώτες ύλες. Στο εκτενές άρθρο της για τη Μήλο, περιγράφει την ομορφιά του τοπίου και σημειώνει ότι τα εστιατόρια του νησιού, έχουν πια γκουρμέ προτάσεις μεσογειακής κουζίνας.
H αρθρογράφος περιγράφει και την ομορφιά του Σαρακίνικου για το οποίο μάλιστα λέει πως η εικόνα του μοιάζει σαν να έχει τεθεί σε επεξεργασία μέσω του photoshop