ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ: "Καρεκλοκένταυροι και στρουθοκάμηλοι στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας"

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ.....

"Καρεκλοκένταυροι και στρουθοκάμηλοι"

Τις τελευταίες μέρες στην πολιτική σκηνή της πόλης μας ζούμε την απόλυτη σχιζοφρένεια. Γιατί πώς αλλιώς θα χαρακτήριζε κανείς όλα αυτά που ακολουθούν;

Ο Χρήστος Βρεττάκος ωρύεται πως είναι αντιμνημονιακός και καταγγέλλει τα μνημόνια και τα κόμματα που τα στηρίζουν. Σε αυτά, όμως, συμπεριλαμβάνεται κι η κυβέρνηση που τον στηρίζει δίνοντάς του το χρίσμα. Το κάνει με κάθε ευκαιρία όπως π.χ. με τα ακίνητα του δήμου που πάνε στο υπερταμείο.

Ο Σύριζα δίνει εκλογική στήριξη στον σημερινό δήμαρχο ενώ απαξιώνει όσους τον θεωρούν ως μνημονιακό κόμμα, όταν πρώτος μέσα σε όλους αυτούς είναι ο ίδιος ο δήμαρχος. Στηρίζει δηλαδή έναν υβριστή του, αν είναι ύβρις να σε λένε μνημονιακό.

Η ΛΑΕ αποσύρει τη στήριξή της από τον Βρεττάκο γιατί τον στηρίζουν μνημνονιακά κόμματα όπως ο Σύριζα. Δικαίωμά της να είναι συνεπής με την ιδεολογία της. Η τοπική ΛΑΕ όμως (όχι όλη βεβαίως) συνεχίζει να στηρίζει τον Βρεττάκο. Πρωτοστατούν η Γιώτα Περδίκη κι η Σταυρούλα Συράκου (με ξεχωριστή ανακοίνωσή της). Αυτές θεωρούν ότι ο Βρεττάκος είναι αντιμνημονιακός. Κι έτσι μπορούν και συνεχίζουν να εισπράττουν μισθούς αντιδημάρχων.

Ο Βρεττάκος θεωρεί ότι αυτός που τον στηρίζει είναι ο "άλλος δρόμος" κι όχι τα κόμματα. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή. Ποιος τον έφτιαξε τον άλλο δρόμο; Κάποια "κορόιδα" του Σύριζα και της κατοπινής ΛΑΕ που βλέπουν το δημιούργημά τους να γίνεται φύλλο συκής για τις πολιτικές ντροπές του δημάρχου.

Σας φαίνονται περίεργα όλα αυτά; Μα, είναι ξεκάθαρα. Είναι πεντακάθαρο ότι υπάρχει ιδιοτελής συμπεριφορά θεωρητικοποιείται για να κρυφτεί το όνειδος. Καρεκλοκένταυροι που προτιμούν να χώνουν το κεφάλι στην άμμο σαν Στρουθοκάμηλοι. Κι επειδή έγινε ολοφάνερο πως περί χρημάτων ο λόγος, άντε να δούμε πως θα βγουν στους δρόμους όλοι μαζί, αντιδήμαρχοι που "σκίζουν" τα μνημόνια και νεροκουβαλητές που τα "υπηρετούν".

Κρίμα για τους Συριζαίους που τα υφίστανται όλα αυτά. Κρίμα για κάποιους που δεν το άξιζαν και 
ντροπή για κάποιους άλλους που δέχτηκαν να υπηρετήσουν αυτήν την πολιτική σχιζοφρένεια..

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΡΙΔΗ "Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ"
 
Top