Από το keratsinakias

Tο Γιώργο Τσιρίδη τον έχουμε σε εκτίμηση σαν αυτοδιοικητικό στέλεχος, κυρίως για την εμπειρία και την επάρκεια του και λιγότερο για τους διαχρονικούς τακτικισμούς του.

Πολλοί λένε πως η υποψηφιότητα του είναι «ειδικού σκοπού» που σαν στόχο έχει να βοηθήσει τον απερχόμενο κομματικό Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ. Κοινώς ο φίλος μας ο Γιώργος κάνει τον «λαγό» του Βρεττάκου.

Η αλήθεια είναι και σύμφωνα με πληροφορίες του «κερατσινάκια» ότι ο Γιώργος δυσκολεύεται αφάνταστα να καταρτίσει ψηφοδέλτιο. Για παράδειγμα προχτές στην υποτονική (σίγουρα η μικρότερη απ’ όλων των άλλων υποψηφίων) πρώτη εκδήλωση του στο Αντώνης Σαμαράκης ανακοίνωσε 15 (!!!) υποψηφίους.

Δυο μέρες μετά την εκδήλωση του και την ανακήρυξη υποψηφίων ένας ένας διαψεύδουν τις υποψηφιότητες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Δημήτρης Κύρου που εμφανίζεται ως υποψήφιος του όχι μόνο δηλώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος, αλλά και ότι δε θα στηρίξει καν τον Γιώργο Τσιρίδη.

Επίσης η Μαρία Δαμίγου που φέρεται ως πιθανή υποψήφια στο Δελτίο τύπου του Γιώργου Τσιρίδη δηλώνει ότι δεν θα κατέβει υποψήφια με κανέναν συνδυασμό.

Τέλος η Μαρία Ηλιοπούλου που φέρεται κι εκείνη ως πιθανή υποψήφια είναι εξαιρετική αμφίβολη η υποψηφιότητα της.

Απ’ ότι φαίνεται ο Γιώργος Τσιρίδης βρίσκεται σε μεγάλη αδυναμία, αφού αν έχει τέτοιες διαρροές στις πρώτες 15 υποψηφιότητες, τι πρόκειται να γίνει σ’ ένα μήνα, όταν η προεκλογική περίοδος θα μπαίνει στην τελική ευθεία; 
 
Top