Από το keratsinakias

Ο "ΚΟΚΚΟΡΑΣ" ΤΖΑΝΗΣ....

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στους κεντρικούς δρόμους του Κερατσινίου μια νέα εφημερίδα με τίτλο «Τα νέα της γειτονιάς μας». Η αλήθεια είναι πως δυσκολευτήκαμε να την βρούμε, αλλά τελικά τα καταφέραμε.

Για να είμαι ειλικρινής έχει γίνει αρκετά καλή δουλειά από τους συντελεστές της εφημερίδας, οι οποίοι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΙ στην πόλη χωρίς αυτό βέβαια να είναι απαραίτητα κακό.

 Όταν βγαίνει κάποιο νέο έντυπο, όλοι συνηθίζουν να ρωτάνε ποιος είναι από πίσω και τι σκοπό έχει. Επειδή είμαστε έμπειροι σ' αυτά, είναι ξεκάθαρο και στον πλέον ΑΔΑΗ πως η εφημερίδα είναι συμφερόντων του ΤΕΩΣ (όχι πρώην) Δημάρχου Κερατσινίου Λουκά Τζανή. 

Είδε και απόειδε ο ΤΕΩΣ ότι πολιτικά το έκαψε το χαρτί του (αποκλειστικά λόγω των προσωπικών του εγκληματικών χειρισμών) και σκέφτηκε να το γυρίσει στα ΜΜΕ, μήπως καταφέρει και μείνει στα πράγματα. 

Είπαμε το έντυπο γενικώς είναι αξιοπρεπές και αυτό το πιστώνονται οι συντελεστές (αν είναι υπαρκτά πρόσωπα).

 Δύο ενστάσεις ΜΟΝΟ. 

Το πρώτο είναι η αγωνιώδης προσπάθεια να προβληθεί ο κομματικός υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ (χωρίς να έχει πάρει το χρίσμα βέβαια) κ. Παναγιώτης Διαλυνάκης, γεγονός που απομειώνει την αξιοπιστία της εφημερίδας, αφού δεν υπάρχουν άλλες απόψεις. 

Το δεύτερο και κυριότερο είναι η τελευταία σελίδα της, η οποία έχει μια στήλη που ονομάζεται ΠΡΙΝ Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΛΑΛΗΣΕΙ. 

Καταρχήν, για τους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ φωνάζει από χιλιόμετρα ότι την συγκεκριμένη στήλη την έχει γράψει ο ίδιος ο Λουκάς Τζανής. Επειδή υπάρχουν αρκετοί (βιτσιόζοι ενδεχομένως) που ενδιαφέρονται για τον ψυχικό του κόσμο, ανεβάζουμε τι έγραψε. 

Κατά την γνώμη μας και ας το πάρει ως συμβουλή, όλο αυτό το σκηνικό είναι αστείο έως γραφικό. Δεν ταιριάζει σε έναν πρώην Δήμαρχο, ο οποίος αν δεν έριχνε κατά ριπάς αυτοπυροβολισμούς, δεν έκανε τον «κόκορα» και δεν πούλαγε τους πιο στενούς και ΜΑΚΡΑΝ πιο ικανούς του συνεργάτες, σήμερα θα διεκδικούσε με συντριπτικές πιθανότητες επιτυχίας την τρίτη σερί θητεία του στον Δήμο. 

Κατά τ’ άλλα χαιρετίσματα στην εξουσία και στον Βρούτο.


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ Ο ΔΙΑΛΥΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΚΛΑΦΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....
 
Top