Κόντρα που πήρε και δημόσια μορφή εκδηλώθηκε απόψε ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Νίκο Δένδια και στον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη.

Με αφορμή κάποια δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη, που δεν διευκρινίζεται τι ακριβώς αφορούσε, ο κ. Δένδιας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Ατυχής στιγμή στην πραγματικότητα και ανακόλουθη του ρόλου του είναι η δήλωση του κ. Αυγενάκη».
Ο γραμματέας της ΝΔ έσπευσε από την πλευρά του, πάλι μέσω twitter, να ανασκευάσει την επίμαχη -αλλά ...άγνωστη- δήλωση του γράφοντας σε ανάρτησή του: «Μια δική μου ατυχής έκφραση το απόγευμα δημιούργησε άνευ λόγου μια παρεξήγηση με τον @nikosdendias με τον οποίο μοιραζόμαστε πάντα τις ίδιες αγωνίες και τον ίδιο στόχο να απαλλαγεί η χώρα μας από την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος».


Πριν από λίγο ο κ. Δένδιας επανήλθε γράφοντας ότι τον "καλύπτει απόλυτα" η νεότερη δήλωση Αυεγνάκη...
Τις προηγούμενες ημέρες είχε προηγηθεί και άλλη δημόσια ένταση με τον κ. Δένδια λόγω δηλώσεων του σε ραδιοφωνικό σταθμό με τις οποίες, εμφανιζόμενος ως δελφίνος,  υποστήριξε ότι υπάρχουν δύο τάσεις αυτή τη στιγμή στο κόμμα όμως κυρίαρχη είναι η τάση της κεντροδεξιάς του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ πρόσθεσε με νόημα πως αν η άλλη τάση γίνει κυρίαρχη η Νέα Δημοκρατία θα μετατραπεί σε κομματίδιο...
 
Top