Σημερα τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης βομβαρδιστηκαν με πολλες αναρτησεις στελεχων της Δημοτικης Αρχης Κερατσινιου-Δραπετσωνας αλλα και του ΣΥΡΙΖΑ για την κατ αυτους μεγαλη επιτυχια να υπογραφει η συμβαση κατασκευης του Κεντρου υγειας στην πολη μας 
Πανηγυριζουν λες και ηταν δικια τους ιδεα και μονο δικη τους προσπαθεια.
Λενε ότι η εκφραση γυμνη αληθεια εφευρεθεί για να την ντυνει ο καθενας όπως θελει.
Ετσι και οι διοικούντες σημερα τον Δημο την αληθεια για το κεντρο υγειας την εντυσαν όπως τους βολευει.
Εγω θα πω τις δικες μου αληθειες και οποιος αμφισβητησει αυτά που θα πω,δεν εχει παρα να μου ζητησει να αναρτησω ολες τις αποδειξεις των λεγομενων μου.
Γεννήτορες της ιδεας να γινει κεντρο υγειας στην πολη μας ηταν η Δημ.Αρχη του 2003-2006 με Δημαρχο τον Δημ. Σαράφογλου.
Εμεις ως δημοτικη αρχη καναμε την προταση στον ΟΛΠ για παραχωρηση 5 στρεματων στον Δημο και στο Υπουργειο Υγειας να υιοθετησει την προταση μας.
Και οι δυο ανταποκριθηκαν στο αιτημα μας,εγινε η παραχωρησει,καναμε και την μελετη.
Δυστυχως το 2006 αλλαξε διοικηση ο Δημος και ανελαβε ο κος Μελλας.Επι Δημαρχιας Μελλα,ο ΟΛΠ για δικους του λογους αλλαξε τον παραχωρηθεντα χωρο των 5 στρ. παραχωροντας έναν μικροτερο κατά 1 στρ.
Με μικροτερο χωρο,λογικο ηταν να αλλαξει και η μελετη που υπηρχε και κανανε καινουργια.
Ηρθε μαλιστα και ο κος Αβραμόπουλος στο θεατρο Σαμαράκης και με τυμπανοκρουσίες εξηγγηλε το εργο.
Το 2010 αλλαζει και παλι η διοικηση του Δημου και για 3,5 χρονια Δήμαρχος είναι ο κος Τζανης.
Εκεινη την περιοδο απεκαλυφθει ότι κατω από το οικοπεδο που ειχε παραχωρησει ο ΟΛΠ περναγε ενας τεράστιος αγωγος πετρελαιων ο οποιος εμποδιζε την θεμελειωση του κεντρου.
Εγιναν αλλεπαλληλες επισκεψεις στ ΕΛΠΕ μεχρι να πεισθουν ότι πρεπει να καταργησουν αυτόν τον αγωγο και να κανουν καινουργιο εξω από το παραχωρηθεν οικοπεδο.
Όταν λυθηκε αυτό το πρόβλημα ο τοτε υπουργος κος Μπολαρης απεδεχθει την χρηματοδοτηση του εργου και μαλιστα εδωσε στον Δημο και 50000 ευρω για την οικοδομικη αδεια η οποια και εξεδωθει από την προηγουμενη Δημ. Αρχη.
Τωρα,γιατι πανηγυριζουν καποιοι από την σημερινη δοικηση του Δημου για ένα εργο το οποιο λογικα θα επρεπε να ειχε ξεκινησει πριν 3,5 χρονια,ειναι ένα ερωτημα στο οποιο μονον αυτοι μπορουν να απαντησουν.Οσο για το άλλο ότι η Κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ παραχωρησε τον εν λογω χωρο,ενω οι προηγούμενοι τον ειχαν για ξεπούλημα στην COSCO δεν αντεχει καν σε σοβαρη κριτικη.
Παντως εστω και με καθυστερηση θεωρω θετικο ότι επιτελους ένα εργο τέτοιας σημασιας για την πολη μας τεινει να γινει πραγματικοτητα.

 
Top