Η επική γλωσσική γκάφα της Κατερίνας Νοτοπούλου που «έριξε» το Twitter - Νea Κeratsiniou - Νέα ΚερατσινίουΗ υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης «ανέβασε» στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη συνάντησή της με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές», επισημαίνοντάς το στη λεζάντα χωρίς όμως να λογαριάσει ότι κλίνεται κανονικά...

Ένα γραμματικό ατόπημα σε μία ανάρτηση της υφυπουργού Μακεδονίας - Θράκης, Κατερίνας Νοτοπούλου ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει κύμα χιουμοριστικών και όχι μόνο σχολίων στο διαδίκτυο.

Η υφυπουργός «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη συνάντησή της με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές», κάτι που θέλησε να το επισημάνει στη λεζάντα της φωτογραφίας τους, χωρίς όμως να λογαριάσει ότι το επίθετο κλίνεται.

Η κυρία Νοτοπούλου έγραψε χαρκτηριστικά: «Συνάντηση εργασίας με τον διευθύνων (σσ. αντί διευθύνοντα) σύμβουλο της #κτυπ. Προχωράμε χωρίς καθυστερήσεις Προχωράμε χωρίς καθυστερήσεις τα νέα χειρουργεία του #ΑΧΕΠΑ, το Μποδοσάκειο στην #Πτολεμαιδα, την Αστυνομική Διεύθυνση στην #Καστοριά, τις νέες φύλακες στη #Δράμα. Εργαζόμαστε για ουσιαστικές λύσεις στο ζήτημα της σχολικής στέγης στη Θεσσαλονίκη. Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση για το 24ο και το 25ο δημοτικό Ευόσμου και επεξεργαζόμαστε τη βέλτιστη λύση για το Καλλιτεχνικό Σχολείο Θεσνικης. Προσεχώς ανακοινώσεις!». 


Το γραμματικό λάθος, που στη συνέχεια φαίνεται ότι απαλείφθηκε από την υφυπουργό, δεν γλίτωσε από τους χρήστες του διαδικτύου που έσπευσαν να σχολιάσουν με τον δικό τους τρόπο:

Όταν είσαι του κερατά δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Ούτε να ξέρεις ούτε μόρφωση να έχεις. Βρίσκεσαι με πτυχίο με μεταπτυχιακό με υφυπουργιλίκι κι ας είσαι ένα αναλφάβητο τσόκαρο.

Συνάντηση με τον «Δ/νων», είχε η . Να γράψουν σωστά ελληνικά δεν ξέρουν, αλλά την Ευρώπη θα την άλλαζαν. Αμέ.

Νοτοπούλου : "Συνάντηση με τον διευθύνων..." . Τελικά κανείς τους δεν έχει πάει σχολείο;

"...Τον διευθύνων σύμβουλο..." μας λέει η κυρία Νοτοπουλου..άλλη μια ανοιχτωσιά της ελληνικής γλώσσας...


Ρε Νοτοπούλου 20 τετραγωνικά έπιπλο γραφείου έχεις βάλε εκεί σε μιά άκρη το Τζαρτζανο να μάθεις να κλίνεις 2 ρημαδομετοχές να να πάει στο διάολο.

"Συνάντηση εργασίας με τον διευθύνων... " Γιατί η γνώση είναι δύναμη. Γιατί δεν αρκεί να είσαι υπουργός, πρέπει και να το υποστηρίζεις. Γιατί διαβάζοντας τα σχόλια καταλάβετε γιατί μάς αξίζουν τέτοιοι. Νέα γραμματική από την Νοτ-Χιλλ. ,

Η διορθωμένη εκδοχή της ανάρτησης:
not2

loading...
 
Top