Την ώρα που οι Σκοπιανοί εκφράζουν την άποψή τους ψηφίζοντας, οι Έλληνες αναγκάζονται να βγουν στους δρόμους για να ακουστούν, 
λες και πρόκειται για λαό β'κατηγορίας που στερείται πολιτικών δικαιωμάτων.

Είναι πραγματικά απίστευτο πως για την ίδια συμφωνία, ο ένας λαός έχει το δικαίωμα να αποφασίσει και ο άλλος όχι.


Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ήταν προγραμματισμένο για χτες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στα Σκόπια.




Το κάλεσμα ήταν για τις 6:00 το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους, μπροστά από το άγαλμα του Αριστοτέλη.

Η διοργάνωση ανήκει στην Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης. Επίσης συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών θα πραγματοποιηθούν σήμερα σε Αθήνα και Θήβα.

Οι Έλληνες αντιμετωπίζονται σαν λαός β' κατηγορίας όχι μόνο από τους «συμμάχους τους» αλλά κι από την ίδια τους την κυβέρνηση, η οποία κηρύσσει δημοψηφίσματα μόνο όποτε την συμφέρει το αποτέλεσμα και μπορεί να τα γυρίσει «τούμπα»

Η δημοκρατία «a la carte» γίνεται φανερή κι από το επιχείρημα του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά ότι δεν θα κάνει δημοψήφισμα γιατί γνωρίζει πως το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό.

Έτσι δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν τα ξένα συμφέροντα που θέλουν τα Σκόπια σε ΝΑΤΟ και ΕΕ. Για τα συμφέροντα της Ελλάδας; Ούτε λόγος..

Έτσι την ώρα που οι «γείτονες» εξασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα οι Έλληνες, αναγκάζονται να βγαίνουν στους δρόμους για να ακουστούν, όπου δυνάμεις ασφαλείας τους χτυπούν και τους λένε «Βουλγάρους» και «προοδευτικοί» «φασίστες» και «ακροδεξιούς».  

 
Top