Σε λευκό φέρετρο και με ένα στεφάνι πάνω του σε σχήμα καρδιάς ο 15χρονος αυτόχειρας οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία
Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές είπαν το τελευταίο «αντίο», από τον ιερό ναό Αναστάσεως στο κοιμητήριο Αργυρούπολης
Ο ανήλικος αυτόχειρας έχει κατονομάσει τους φερόμενους ηθικούς αυτουργούς της πράξης του σε ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας
«Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου…», είχε γράψει στο τελευταίο σημείωμά του ο 15χρονος κατονομάζοντας τους ηθικούς αυτουργούς καταλήγοντας: «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους»

Σε έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές, είπαν το τελευταίο «αντίο», από τον ιερό ναό Αναστάσεως στο κοιμητήριο Αργυρούπολης, στον 15χρονο Νίκο που έβαλε τέλος στη ζωή τουνικημένος από το ατελείωτο bullying που δεχόταν στο σχολείο του. Την ίδια ώρα, οι αρχές έχουν ξεκινήσει να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Σε λευκό φέρετρο και με ένα στεφάνι πάνω του σε σχήμα καρδιάς ο 15χρονος αυτόχειρας οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία. Κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι, άπαντες μιλούσαν για ένα εξαιρετικό παιδίπου ουδέποτε είχε δώσει δικαίωμα ενώ κρατούσε μέσα του τον ψυχολογικό «πόλεμο» που υφίστατο.

Ένας «πόλεμος» που ολοκληρώθηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο ανήλικος πέρασε ένα σχοινί γύρω από τον λαιμό του και απαγχονίστηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην Αργυρούπολη, βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια και φίλους.

Μάλιστα, ο ανήλικος αυτόχειρας έχει κατονομάσει τους φερόμενους ηθικούς αυτουργούς της πράξης του σε ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας. Την ίδια ώρα, οι αρχές εξετάζουν ένα τετράδιο στο οποίο ο 15χρονος κατέγραφε τις σκέψεις του όπως επίσης και τις αναρτήσεις του στα Social Media καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως το παιδί αυτοκτόνησε λίγο αφότου είχε επιστρέψει από ένα πάρτι.

Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις του στα social media είχε γράψει: Όποιος μιλάει άσχημα κατά την απουσία σου, φοβάται την παρουσία σου.

Την ίδια ώρα, στην τελευταία σημείωσή του πριν βάλει τέλος στη ζωή του, κατονόμασε έξι συγκεκριμένα πρόσωπα που του ασκούσαν ψυχολογική πίεση ενώ έγραψε:

«Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου…» ενώ καταλήγει:

«Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».
 
Top