ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ  ΣΤΑ ΝΕΑ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ!

ΓΛΑΣΤΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ(ΠΑΝΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ....ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ!

ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΤΕΙ ΕΝΑ ΦΡΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΣΥΡΡΑΞΗ!

Στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο επικράτησε ένταση εξαιτίας ΜΙΑΣ ΔΩΡΕΑΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

Συγκεκριμένα στο δημοτικό συμβούλιο διατυπώθηκαν κάποιες ενστάσεις για το πόσο σωστό είναι να γίνεται μια δωρεά από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε δημοτικό σχολείο της πόλης.
Η δωρεά αφορούσε ηλεκτρονικους υπολογιστές και έναν προτζεκτορα που δόθηκαν από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε σχολείο της πόλης..

Η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Λίτσα Ρέπα εξέφρασε τις ενστάσεις της για τη δωρεά αυτή...ενώ ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, κ. Κούβαρης Κώστας που ανήκει στην παράταξη  του κ. Φώτη Μελά τάχθηκε υπέρ της δωρεάς από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο δημοτικό σχολείο...

Η κόντρα που προέκυψε από την διαφωνία ήταν απόρροια των φραστικών αντιπαραθεσεων μεταξύ των δυο δημοτικών συμβούλων...και στην  αντιπαράθεση αυτή παρενέβη και ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Χρήστος Λαμπρίδης υπέρ της κ. Ρέπα.

ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΦΕΡΕΙ Ο ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΘΕΣΜΙΚΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΓΛΑΣΤΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ!ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ...

ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΤZΑΝΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ...ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ!!!

Για να μην αδικήσουμε κάποιον θα παραθέσουμε το δελτίο τύπου  της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά. καθώς και το σχόλιο του κ. Κούβαρη που ανάρτησε σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης:

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ  ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

Στην ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ  αναφέρεται: 

«Ο Κωνσταντίνος Κούβαρης , Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης του Φώτη Μελά (που στηρίζεται από τη ΝΔ) κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου με χυδαίες φράσεις απείλησε με ξυλοδαρμό Δημοτικούς Συμβούλους της Διοικούσας Παράταξης του "Άλλου Δρόμου", που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, φωνάζοντας πως θα κάνει ‘’Τέξας’’ την αίθουσα καλώντας στο τηλέφωνο προκλητικά, ενώπιον όλων, άλλα άτομα να σπεύσουν στο χώρο αποχωρώντας ο ίδιος από την αίθουσα.

»Μετά από λίγη ώρα και ενώ συνεχιζόταν η συνεδρίαση εισέβαλαν στο χώρο ο Κ. Κούβαρης και άλλοι δύο άνδρες και κατευθύνθηκαν προς το μέρος των δημοτικών συμβούλων ουρλιάζοντας και απειλώντας.

»Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο για το Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας περιστατικό, και η σκοπιμότητα της συγκεκριμένης ενέργειας, αλλά και η μεθόδευση της τίθεται υπό την κρίση των πολιτών.Είμαστε βέβαιοι ότι η δημοτική αρχή άμεσα θα καταδικάσει δημόσια αυτή τη φασιστική τραμπούκικη επίθεση. Τα θεσμικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι χώροι δημοκρατικού διαλόγου, τα οποία οφείλουν να λειτουργούν με σωστό τρόπο και όχι υπό το κράτος τραμπουκισμών και απειλών.

»Από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι δεν θα μείνουμε απαθείς. Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα για ενωτικές πρωτοβουλίες και δράσεις, ώστε οι υπεύθυνοι και οι αυτουργοί των βιαιοπραγιών να αντιμετωπίσουν τις νομικές συνέπειες των παράνομων και επικίνδυνων πράξεών τους, αλλά και να απομονωθούν πολιτικά από τη μεγάλη πλειοψηφία των δημοκρατικών πολιτών».

Το σχόλιο του κ. Κώστα Κούβαρη στο FB:

"ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΑΙΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΛΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ Κ.Λ.Π.ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ.ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ.ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ."

 
Top