Μαϊάμι: Συνέλαβαν 7χρονο επειδή επιτέθηκε στη δασκάλα του [βίντεο] - Νea Κeratsiniou - Νέα Κερατσινίου


Ενα αγόρι μόλις επτά ετών, με χειροπέδες στα χέρια και μια αστυνομικός δίπλα του να το οδηγεί στο περιπολικό.

Η εικόνα αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις στις ΗΠΑ, καθώς θεωρήθηκε σωστό να συλληφθεί το αγόρι αυτό στο Μαϊάμι, επειδή επιτέθηκε στην δασκάλα του!


Σύμφωνα με την αναφορά που συντάχθηκε για το περιστατικό, ο 7χρονος έγινε βίαιος την περασμένη Πέμπτη, όταν τον κατσάδιασε η δασκάλα του επειδή έπαιζε με το φαγητό του. Στη συνέχεια, «επιτέθηκε στη δασκάλα με επανειλημμένες γροθιές στην πλάτη της». Οταν εκείνη επιχείρησε να τον συγκρατήσει, συνέχισε να παλεύει με χέρια και με πόδια, με αποτέλεσμα να πέσουν αμφότεροι στο έδαφος και το αγόρι της τραβούσε τα μαλλιά.

Οταν το παιδί ηρέμησε, το πήγαν στο γραφείο του διευθυντή και αμέσως μετά συνελήφθη, γιατί η δασκάλα ήθελε να του κάνει μήνυση.

Ο πατέρας του επτάχρονου, Ρολάντο Φουέντες, δήλωσε στο WSVN ότι του είπαν πως ο γιος του αποτελεί «κίνδυνο για την κοινωνία. «Τι; Ενα παιδί επτά ετών; Κίνδυνος για την κοινωνία;», σχολίασε εκείνος. «Ξέρω ότι το παιδί μου έκανε ένα λάθος. Αλλά αυτό είναι εντελώς τρελό», συμπλήρωσε.

Τον Νοέμβριο, το ίδιο αγόρι είχε κατηγορηθεί ότι κλώτσησε μια δασκάλα, αλλά το σχολείο χειρίστηκε το θέμα εσωτερικά, χωρίς να εμπλέξει την αστυνομία. Τώρα, οι γονείς πήγαν στο σχολείο και συμφώνησαν να αποβληθεί ο γιος τους για δέκα ημέρες, αλλά τους είπαν ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να γίνει ψυχιατρική αξιολόγηση.

Πηγή: Washington Post
 
Top