teamΕπιστροφή στις νίκες για το Κερατσίνι ,που επικράτησε με 3-0 του Ζευγολατιού και ανέβηκε στους  10 βαθμούς  και στην 7η θέση.
Οι “Ροσονέρι”  ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και σκόραραν  μόλις στο 5ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ  o Πασαλίδης “άνοιξε” το σκορ.  Η αναμέτρηση κυλούσε με τους “Ροσονέρι” να είναι καλύτεροι στο παιχνίδι ,με το Ζευγολατιό να κάνει οσμή απειλής ,με την προβολή του Μαραθιανού να μην απειλεί τον Φρατζεσκάκη.
Το Κερατσίνι  συνέχιζε να απειλεί και να είναι καλύτερο στο παιχνίδι, καταφέρνοντας να “κλειδώσει” τη νίκη  ουσιαστικά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με την εξαιρετική λόμπα του Ντούλια.
Και στην επανάληψη,  το Κερατσίνι συνέχιζε να είναι καλύτερο, έχοντας ως κινητήριο μοχλό τον Πσαλίδη  και να απειλεί ,επιτυγχάνοντας και τρίτο γκολ με τον Μπερνιδάκη ,που εκτέλεσε από κοντά τον Σκούρτη.
Οι “Ροσονέρι” συνέχιζαν να πιέζουν και να χάνουν ευκαιρίες με τους Μπερνιδάκη-Ντούλια και  Σιγάλα.
Κερατσίνι: Φραντζεσκάκης-Σφυρογιαννάκης(57 Λίτσης)-Σιγάλας-Μπατής-Βαττής-Παπαναγιωτόπουλος(51 Παπασπύρος)-Ντούλιας-Διάκος(71 Καμπούρης)-Μπερνιδάκης-Πασαλίδης-Καρέλης( Σιάνος)

το 1-0
το 2-0

το 3-0


 
Top