Ενθουσιασμένοι οι σπουδαστές του  ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ!
Οι σπουδαστές τουριστικών επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ επέστρεψαν ενθουσιασμένοι, γεμάτοι θετικές εντυπώσεις, από την 5ήμερη βιωματική τους εκπαίδευση στη μαγευτική Σαντορίνη.
Σίγουρα τους ευχαρίστησε το γεγονός ότι ήταν οι πρώτοι πανελλαδικά που είχαν την εμπειρία βιωματικής εκπαίδευσης, σε ευρωπαϊκά πρότυπα, μέσα από τη φοίτηση τους στο ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ.
Ωστόσο, σχολίασαν με τα καλύτερα λόγια το πρόγραμμα τους που περιλάμβανε ειδικές εκπαιδεύσεις από κορυφαίους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, στο ξενοδοχειακό τομέα και στον τομέα του επισιτισμού, ξεναγήσεις σε  θεματικά μουσεία,  σε αρχαιολογικούς χώρους και επισκέψεις στα όμορφα τοπία της Σαντορίνης.
Σκοπός του «Campus Σαντορίνη» ήταν να έρθουν οι σπουδαστές μας σε επαφή με κάθε πτυχή του τουριστικού κλάδου και να βιώσουν ευχάριστα την εμπειρία της μάθησης.
Είμαστε χαρούμενοι που τον πετύχαμε και  ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εκπαιδευτική χρονιά όπου νέοι σπουδαστές μας θα ζήσουν αυτή τη μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία, μόνο στο ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ!



 
Σε εμάς η εκπαίδευση δεν είναι απλά θεωρία στα θρανία ! 

Ταξίδια, συμμετοχή σε μεγάλα events, πρακτική σε μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις !

 Ποτέ άλλοτε η απόκτηση ενός πτυχίου δεν είχε τόσες ευκαιρίες!

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας και μάθε όσα θέλεις να ξέρεις.

[Τηλ] +30 210 90 29 780
[Email] info@iekneagnosi.edu.gr
[Διεύθυνση] Κασομούλη 108, Νέος Κόσμος

Δίπλα στη στάση του μετρό «Αγ. Ιωάννης»
 
Top