ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ  ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ...

Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΗΣΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΣΕΛΦΙ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΖΟΥΤ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ" ΤΩΝ  ΑΚΤΩΝ ΤΗΣ...

ΚΑΙ Η ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΠΩΝ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΟΛ ΤΗΣ ΤΟ ΣΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΣΕ ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥ ΜΑΚΗ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ:

ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ!!! ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!!!
ΟΧΙ ΟΣΤΡΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!!!

Στις 21 Σεπτεμβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο θα συνεδριάσει για να γνωμοδοτήσει για την δημιουργία οστρακοκαλλιέργειας στην Ψιλή Άμμο. Σε αυτή την Συνεδρίαση δεν πρέπει να απουσιάσει κανένας. Πρέπει με την δυναμική μας παρουσία να στείλουμε μήνυμα προς όλους ότι ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
Δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό που έγινε στις 16 Φεβρουαρίου 2016 όταν στο Περιφερειακό Συμβούλιο συζητείτο προέκταση του ιχθυοτροφείου στο Πυργιακόνι και είμασταν 4 άτομα από Σαλαμίνα.
Έγραφα τότε σε μία ανάρτηση.
« Περιφερειακοί Σύμβουλοι αυτοί που μένουν στην Γλυφάδα, στη Βούλα στην Βουλιαγμένη και σε όλη την Αττική, Περιφερειακοί σύμβουλοι, που πολλοί από αυτούς δεν έχουν πατήσει στη Σαλαμίνα, έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις διαχρονικές αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων του Δήμου Σαλαμίνας και την κοινωνία και ψήφισαν θετικά (κατά πλειοψηφία) και σφράγισαν το πραξικόπημα Γερουλάνου το 2011 για τις ιχθυοκαλλιέργειες
Όσον αφορά για την Σαλαμίνα είναι άξια της μοίρας της, αφού από τη Σαλαμίνα είμασταν 4 άτομα!!!»
ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΑ!!!
Το πραξικόπημα κατά της Σαλαμίνας αυτή τη φορά δεν θα περάσει!! Η Σαλαμίνα δεν θα γίνει η χαβούζα της Αττικής όπως την θέλουν αυτοί που δεν μένουν στη Σαλαμίνα και θέλουν να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς.
Δεν θα τους αφήσουμε να ασελγήσουν στο μαγευτικό κόλπο Ψιλής Άμμου – Βασιλικά.
ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 4 ΑΛΛΑ 1014.
ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.
 
Top