Έχεις καμπύλες; Αυτό το στυλ μαγιό θα σε κάνει να λάμψεις στην παραλία.
 
Υπάρχει κάτι πιο θηλυκό στο γυναικείο κορμί από τις έντονες, ζουμερές καμπύλες; Σύμφωνα με τους άντρες, σίγουρα όχι. Ωστόσο, πολλές από εμάς μπαίνουμε στον πειρασμό να… γκρινιάξουμε κάθε φορά που η ζυγαριά μας δείχνει 2 – 3 κιλάκια παραπάνω, με αποτέλεσμα λίγο πριν το καλοκαίρι να πασχίζουμε να χάσουμε ό,τι προλάβουμε.

 
Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ωραίο κορμί είναι πρώτα απ’ όλα το υγιές. Aνεξαρτήτως κιλών ή σωματότυπου. Γι’ αυτό αφήστε στην άκρη τις εξαντλητικές δίαιτες και βάλτε όλη σας την ενέργεια στον αγώνα της επιλογής του σωστού μαγιό.

 
Δεν είναι και δύσκολο, καθώς εμείς φροντίσαμε να κάνουμε την έρευνά μας και να καταλήξουμε στο στυλ μαγιό που αναδεικνύει στο έπακρο τις καμπύλες μας. Τι χρειαζόμαστε; Κάτι που να τονίζει ωραία το στήθος, τους μηρούς και τους γοφούς μας.

 
Σύμφωνα με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές, το μαγιό στο οποίο οι γυναίκες με καμπύλες αξίζει να επενδύσουν είναι το high – waisted bikini. Δηλαδή το μπικίνι του οποίου το κάτω μέρος φτάνει μέχρι ψηλά τη μέση και καλύπτει τον αφαλό.

 
Το συγκεκριμένο στυλ δίνει στο σώμα μας τη μορφή κλεψύδρας, κάνοντας τη μέση μας να δείχνει λεπτότερη, τονίζοντας παράλληλα το μπούστο και τα πόδια μας. Σε αντίθεση με τα ολόσωμα δε, είναι πιο αποκαλυπτικό και $έξi και η pin – up διάθεση που μας προσδίδει είναι απλά… ακαταμάχητη!

 
Υ.Γ. Μπορείς να πειραματιστείς με διάφορα χρώματα και σχέδια, αρκεί να κρατήσεις το στυλ του αποκαλυπτικού high – waisted bikini.

 .ladylike.gr/
 
Top