Το ριάλιτι που ετοιμάζει το κανάλι Έψιλον το Survival βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη με τους υπεύθυνους του καναλιού να αναζητούν πρόσωπα που θα τραβήξουν το ενδιαφέρουν του τηλεοπτικού κοινού.... 

Όπως όλα δείχνουν το πρώτο επεισόδιο του Survival θα προβληθεί στις οθόνες στις 4 ή στις 11 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το ριάλιτι θα παρουσιάσει ο Κώστας Σόμμερ. Οι ιθύνοντες του καναλιού κατέληξαν στο συγκεκριμένο πρόσωπο λόγω του αθλητισμού με τον οποίο ασχολείται αλλά και τα extreme sports τα οποία λατρεύει. 

Ο γνωστός ηθοποιός έχει ήδη δώσει τα χέρια με το κανάλι το οποίο ήθελε να κλείσει από νωρίς με το θέμα της παρουσίασης για να έχει τον χρόνο να ασχοληθεί με τους συμμετέχοντες. 

Επίσης με τα όσα ακούγονται τα πρόσωπα που έχουν κλείσει μέχρι στιγμής είναι η ολυμπιονίκης Πηγή Δεβεντζή, το γνωστό μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή και ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης. 

Όσον αφορά στο κομμάτι του επάθλου, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό τελικά δεν θα είναι ένα αλλά τέσσερα στο σύνολό τους. 

Ο μεγάλος νικητής, όπως όλα συνηγυρούν, θα κερδίσει το έπαθλο των 150.000 ευρώ. Υπάρχουν όμως και τρία ακόμη «βραβεία». Πρόκειται για ένα διαμέρισμα, ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. 

Ήδη πάντως τα σκηνικά στην παραλία της Κουρούτας έχουν αρχίσει να στήνονται. Ο παρουσιαστής έχει ήδη κλείσει και εκείνο που απομένει είναι να καταλήξουν και στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τις δυο ομάδες.
 
Top