Η συνέντευξη του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στην τηλεόραση 
του ΣΚΑΪ και οι δηλώσεις του για τη δήθεν διαφωνία του με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, στο θέμα των στρατιωτικών παρελάσεων, κατέδειξε το μέγεθος της πολιτικής απάτης που συντελείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε βάρος του Ελλήνων πολιτών.

Τα tweets της δήθεν μεγάλης οργής και αντίδρασης του επικεφαλής των ΑΝΕΛ κατά των τοποθετήσεων Βούτση αντικαταστάθηκαν σήμερα, από χαρακτηρισμούς, όπως για παράδειγμα το ότι «τα όσα είπε ο πρόεδρος της Βουλής συνιστούν προσωπικές απόψεις».
Είπε, μάλιστα, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το ξέσπασμά του μέσω Twitter: «Τέτοιου είδους δηλώσεις αφορούν τον καθένα και τα πιστεύω του, όταν, όμως, γίνονται από τον Πρόεδρο της Βουλής έχουν ανάγκη μιας απάντησης από εμάς τους ΑΝΕΛ που μετέχουμε στην κυβέρνηση».
Αναφερόμενος ειδικά στο θέμα της Ορθοδοξίας και τα όσα είχε πει την Τετάρτη (09/08/2017) ο πρόεδρος της Βουλής στην ΕΡΤ, ο «λαλίστατος» κ. Καμμένος έκανε στροφή 180 μοιρών και είπε χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα έχει ένα Σύνταγμα που αναγνωρίζει ως θρησκεία της χώρα την Ορθόδοξη. Δεν είμαστε ταλιμπάν της Ορθοδοξίας».
Και για να δείξει πως όλα στην κυβέρνηση είναι «μέλι – γάλα» συμπλήρωσε: «Εκεί όπου έχουμε διαφωνία το συζητάμε και όπου μένει η διαφωνία δεν προχωρούμε μαζί. Έχουμε βρει τρόπο συνεννόησης και κατανόησης, τόνισε χαρακτηριστικά, συμμετέχουμε στην κυβέρνηση έχοντας βάλει τις δικές μας κόκκινες γραμμές, σε αυτά τα θέματα έχουμε τις απόψεις μας, διαφωνούμε πολλές φορές». Πρόσθεσε δε πως «φροντίζουμε με τον κ. Τσίπρα να μην μαζεύονται πολλά, ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο αυτό».
Ερωτηθείς, μάλιστα, για το ζήτημα της κλήρωσης των σημαιοφόρων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επιχείρησε να υποβαθμίσει το θέμα λέγοντας: «Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το δημοτικό, δεν είναι ταμπού στο δημοτικό, όλοι έχουν το δικαίωμα να κρατούν τη σημαία, βεβαίως και δεν διαφωνώ. Το δικαίωμα ενός παιδιού να παρελάσει πρώτο και όχι στην τελευταία σειρά δεν πρέπει να το στερούμε και αυτό δεν είναι θέμα στο οποίο πρέπει να κάνουμε αντιπολίτευση».
Όπως αντιλαμβάνεστε, αδέρφια, εδώ έχουμε να κάνουμε με την... πεμπτουσία της κυβίστησης – επί το λαϊκότερον κωλοτούμπα. Λέει ο πρώτος κάτι, αντιδρά ο δεύτερος και μετά ο δεύτερος τα μαζεύει, «χαϊδεύοντας» τα αφτιά του πρώτου και στο τέλος ισχυρίζεται πως «οι ΑΝΕΛ είναι το αναγκαίο καλό».
Τα είπε όλα ο Πάνος Καμμένος. Για περίπου 20 λεπτά μιλούσε. Μόνο που, επί της ουσίας, δεν είπε τίποτα!
Ηθικό δίδαγμα: Πολιτικό ανάστημα μηδέν εις το πηλίκο. Ή όπως θα έλεγε και ο θυμόσοφος λαός μας για τους ψευτοπαλληκαρισμούς: «Λάδι μπόλικο, αλλά τηγανίτα τίποτα»...

Πηγή: newsbomb.gr


 
Top