Όταν στις αρχές του εικοστού αιώνα... οι άνθρωποι άρχισαν να καταλαβαίνουν την απίστευτη δυναμική της ραδιενεργού διάσπασης, άρχισαν
επίσης να καταλαβαίνουν ότι ήταν κάτι ήδη πολύ γνωστό και, ίσως, διαδεδομένο στον αρχαίο και προϊστορικό κόσμο. 
Υπήρχε κάποτε ένας αρχαίος αλλά εξαιρετικά προηγμένος πολιτισμός ικανός να αξιοποιεί την ενέργεια των πυρηνικών αντιδράσεων – κάτι που φαίνεται να έχει ήδη επιβεβαιωθεί, όταν ανακαλύφθηκε ένας πανάρχαιος πυρηνικός αντιδραστήρας.
Η θεωρία αυτή προτάθηκε από τον Frederick Soddy (2/9/1877 – 22/9/1956), έναν Άγγλο επιστήμονα ο οποίος στην πραγματικότητα, πρόβλεψε την ύπαρξη του ραδιενεργού ισοτόπου.
Τα «κλειδιά» ενός τέτοιου είδους αρχαίου όπλου, σίγουρα θα τα κρατούσαν οι «θεοί».
Στα αρχαία έπη Μαχαμπαράτα και Ραμαγιάνα μαθαίνουμε για εκπληκτικούς πολέμους που θυμίζουν επιστημονικής φαντασίας. Μαθαίνουμε για απίθανα ιπταμένα οχήματα, όπως τα Vimanas (τα οποία έφτιαξαν οι Σαβαρτζνανα Γιαβάνας -δηλαδή Έλληνες) και τα Valixi, αλλά και για απίθανα οπλικά συστήματα που θυμίζουν έντονα πυρηνικά όπλα.


Το Vajra είναι ένα από αυτά. Ανάμεσα στις πολλές ερμηνείες του και τις παρεμφερείς έννοιες που έχει στο Θιβέτ, την Ιαπωνία, την Κίνα και αλλού, κρύβει και μία πολύ σημαντική: Είναι φωτεινό, ανθεκτικό, μπορεί να κόψει, να κάψει και να καταστρέψει τα πάντα, ενώ ταυτόχρονα είναι άφθαρτο. Αυτός ο κεραυνός, μπορούσε να καταστρέψει τον εχθρό σαν ιπτάμενη μηχανή και, επίσης, είχε την δυνατότητα να προκαλεί βροχή.
Αυτό το όπλο χρησιμοποιούσε ο θεός Indra, ο Marduk και πολλοί άλλοι.
Το ίδιο κρατάει και ο Δίας:
Δείτε και μία χαρακτηριστική φωτογραφία που έχει να κάνει με ακτινοβολία πλάσματος
Τελικά, ήταν το Vajra, ή ο κεραυνός του Δία και των άλλων θεών, ένα τρομακτικό όπλο; Κι αν οι Γιαβάνας έφτιαξαν τα vimanas, μήπως ήξεραν να φτιάχουν και τον «κεραυνό» του Ίντρα, του Μαρντούκ και των άλλων θεών; Οι ενδείξεις, λένε πως «ναι.


kodikasmistirion.blogspot.gr
 
Top