Παρά τα «θερμά» επεισόδια που έχουν καταγραφεί και στην Κρήτη, με πρωταγωνιστές και θύματα ελεγκτές της Εφορίας, οι «Ραμπο» συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Μάλιστα όπως επισημαίνει η «Πατρις» η παρουσία ενός ζευγαριού έκανε πολλού να «θαμπωθούν», και να μην αντιληφθούν τον πραγματικό τους ρόλο. Οπως αναφέρει η στήλη «Χθες...Σημερα...Αυριο», το σούπερ μίνι της κυρίας, που εμφανίστηκε με τον σύντροφό της, αναστάτωσε τους θαμώνες των καφενείων σε κεντρική γειτονιά του Ηρακλείου.

Τα αδηφάγα βλέμματα των μεσόκοπων ανδρών δεν ξεκολλούσαν από την εντυπωσιακή, στην εμφάνιση, γυναίκα. Αλλά παρατηρητικότητα στην παρατηρητικότητα, δεν άργησε η απογοήτευση. Πίσω από τα καλλίγραμμα πόδια και το σοβαρό βλέμμα του συντρόφου, κρύβονταν δύο ελεγκτές της εφορίας, που προσποιούνταν το ζευγάρι για τις ανάγκες της δουλειάς!

Σύμφωνα με αυτόπτες και αυτήκοες μάρτυρες και τα όσα μας μετάφεραν, ήταν τόσο σκληροί και επίμονοι στους ελέγχους τους, που ζητούσαν μέχρι και τιμολόγια για τις οδοντογλυφίδες που διέθεταν τα καφενεία
 creteplus.gr
 
Top