Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί επί τέσσερις ημέρες οι γαλλικές αρχές για να εντοπίσουν ένα 9χρονο κορίτσι, που κατά πάσα πιθανότητα απήχθη ενώ...
βρισκόταν σε γάμο με τους γονείς της. Όσο περνούν οι ώρες οι διωκτικές αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο να το έχει σκάσει ή να είχε κάποιο ατύχημα.

Η Μαελί ντε Αραουζό εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Την απουσία της ανακάλυψαν την ώρα που έληξε το γλέντι του γάμου και την αναζήτησαν οι γονείς εκεί που έπαιζε με τα άλλα παιδιά. Αφού την έψαξαν οι καλεσμένοι και οι γονείς της επί μία ώρα, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Το αρκουδάκι της βρέθηκε πεταμένο έξω από τον χώρο που γινόταν ο γάμος στο Πον-ντε-Μποβουαζέν των Άλπεων.

Στις επιχειρήσεις έρευνας μετέχουν εκτός από ελικόπτερα της αστυνομίας, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, αλλά και δύτες, που ψάχνουν στο ποτάμι Γκερ, που βρίσκεται εκεί κοντά.

«Ερευνούμε προς όλες τις κατευθύνσεις» είπε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Ιβ Μαρζέν, το βράδυ της Τρίτης.



Σύμφωνα με τον Ιβ Μαρζέν, τα σκυλιά της αστυνομίας έπαψαν να μυρίζουν το κοριτσάκι στο πάρκινγκ του κέντρου διασκέδασης και μία από τις «επικρατούσες θεωρίες είναι ότι η Μαελί έφυγε με αυτοκίνητο».

Όπως είπε, καθώς ο χρόνος περνάει χωρίς αποτέλεσμα, «η εγκληματική ενέργεια δενμπορεί να αποκλειστεί», ωστόσο δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία για τι είδους εγκληματική ενέργεια μιλάει.

«Δεν πρέπει να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα», τόνισε.

Όπως τονίστηκε, λόγω της πυκνή βλάστησης και των δασών στην περιοχή, οι έρευνες στις οποίες μετέχουν περισσότεροι από 100 άνδρες, διεξάγονται με αρκετή δυσκολία.

Πηγές κοντά στην αστυνομία αναφέρουν ότι όσο περνά ο χρόνος το σενάριο της απαγωγής είναι το πιο πιθανό ενώ φαίνεται να απορρίπτεται το ενδεχόμενο ατυχήματος ή να το έσκασε μόνη της.

Αφίσες με φωτογραφίες του κοριτσιού έχουν τοποθετηθεί παντού.

Οι αρχές έχουν ανακρίνει περισσότερα από 180 από τα 250 άτομα που βρίσκονταν στον γάμο και συνεχίζουν τις ανακρίσεις.

Επίσης ανακρίθηκαν εργαζόμενοι στο κέντρο διασκέδασης, σε κέντρα και μπαρ και σε άλλους χώρους γύρω από τον χώρο όπου γινόταν η γαμήλια δεξίωση...

efsyn.gr
 
Top