Με έξι συνοδευτικά κατέφτασε στον Πάνορμο ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης των Brooklyn Nets που απόλαυσε σαμπάνιες Crystal, θαλασσινά και εκλεκτά λευκά κρασιά
Η κινητικότητα ....
που επικρατούσε χθες λίγο μετά τις τέσσερις στον Πάνορμο της Μυκόνου, έδειχνε ότι το προσωπικό ανέμενε την άφιξη κάποιου σπουδαίου προσώπου.

Χρειάστηκε πάντως να καταφτάσουν έξι αυτοκίνητα συνοδείας και ένα μίνι βαν με έξι καλλονές πριν σταματήσει στην είσοδο του Principote η θωρακισμένη BMW που μετέφερε τον Μιχαήλ Προχόροφ.



Ο Ρώσος ολιγάρχης με περιουσία που αγγίζει τα 9 δισεκατομμύρια δολάρια ξεχωρίζει πολύ εύκολα, αφού με ύψος δύο μέτρα και τρία εκατοστά αποκλείεται να μην τον δεις.




Φορώντας ένα μπλουζάκι των Brooklyn Nets -αμερικάνικη ομάδα μπάσκετ του NBA, η οποία του ανήκει- ο Προχόροφ μπήκε στο εστιατόριο και οδηγήθηκε στο τραπέζι όπου τον περίμενε η παρέα του από τον Γιώργο Παπαγεωργίου, που διευθύνει το Principote.

Η συντροφιά, ιδίως οι κυρίες, «εντρύφησαν» στις Crystal σαμπάνιες, ενώ ο ολιγάρχης επέλεξε ένα λευκό κρασί Gaya των 1500 ευρώ για να συνοδεύσει το φαγητό του, με το μενού της παρέας να επικεντρώνεται στα θαλασσινά και τα φρέσκα ψάρια.




Για χάρη του ο dj έπαιξε δύο ρώσικες μελωδίες, οι οποίες μάλλον δεν τον άγγιξαν ιδιαίτερα.
Αντίθετα ενθουσίασαν τα κορίτσια της παρέας που χόρεψαν ακόμη και πάνω στο τραπέζι, όταν τελείωσε η διαδικασία του φαγητού, ενώ την ίδια στιγμή έξι σωματοφύλακες παρατηρούσαν διακριτικά από διάφορα σημεία τα τεκταινόμενα.

Ο Προχόροφ που ήρθε τελευταίος αποχώρησε πρώτος πληρώνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ποσό γύρω στις 30.000 ευρώ για τον λογαριασμό της δωδεκαμελούς παρέας του.

Μένει σε μια βίλα στο ξενοδοχείο Santa Marina και θα παραμείνει στο νησί για κάποιες ημέρες, ξοδεύοντας αφειδώς ποσά σαν το χτεσινό, πριν επιστρέψει στην Αμερική όπου κατοικεί μόνιμα, εδώ και χρόνια.

Ούτως ή άλλως οι πάλαι ποτέ πολιτικές του φιλοδοξίες στην Ρωσία είναι πια μια μακρινή ανάμνηση για τον θηριώδη σε ύψος ολιγάρχη που προτίμησε τις business και την καλή ζωή, μακριά από την Ρωσία.
 
Top