Τρόμος στην καρδιά του Κορυδαλλού χθες τη νύχτα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Ήταν 23:30 όταν ακούστηκαν φωνές στην οδό Ταξιαρχών.

Ειδικότερα, στην οδό Ταξιαρχών 16 σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ ατόμων έξω από κομμωτήριο ιδιοκτήτης του οποίου είναι ένας Αρμένιος και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται ότι έπεσαν πυροβολισμοί.

Την ώρα του περιστατικού ο Αρμένιος στεκόταν στην είσοδο του καταστήματος μαζί με συγγενείς και φίλους ενώ όπως έχει γίνει γνωστό από την αστυνομία στο σημείο έχουν βρεθεί πέντε κάλυκες και στο εσωτερικό του κουρείου δύο σφαίρες.

Η 29χρονη που καθόταν σε διπλανή καφετέρια, δέχθηκε μία σφαίρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο

Είχε ξεκινήσει άγριος καυγάς μεταξύ περίπου 12 ατόμων, έξω από ένα κομμωτήριο που βρίσκεται στην περιοχή.
Η κοντινή πλατεία Ελευθερίας ήταν κατάμεστη από κόσμο που διασκέδαζε στα μπαρ και τις καφετέριες της περιοχής. Τα τραπέζια ήταν γεμάτα. 
Όλοι άκουσαν τη φασαρία έξω από το κοντηνό κομμωτήριο, ωστόσο πριν κανείς προλάβει να αντιληφθεί τι έχει συμβεί ακούστηκαν απανωτοί πυροβολισμοί.
Μάρτυρες λένε  ότι μια ομάδα ατόμων πλησίασε τρία άτομα που βρίσκονταν έξω από το κομμωτήριο. Ξεκίνησε έντονος καβγάς και κάποιος έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί.

Σοκ! Πυροβόλησαν γυναίκα σε καφετέρια στον Κορυδαλλό – Δέχθηκε “αδέσποτη” σφαίρα από καβγά σε διπλανό κατάστημα

Έπεσαν τουλάχιστον δύο πυροβολισμοί και αμέσως κάποιοι άρχισαν να τρέχουν. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες ο “πιστολέρο” καταδίωξε έναν άνδρα ως την άκρη του δρόμου κοντά στην πλατεία Ελευθερίας συνεχίζοντας να πυροβολεί.
Επικράτησε πανικός. Δυστυχώς μια από τις σφαίρες που έριξε ο δράστης βρήκε στην κοιλιά μια 29χρονη γυναίκα που καθόταν με την παρέα της σε τραπέζι καφετέριας.
Η άτυχη γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ. 
Το ασθενοφόρο μετέφερε άμεσα στο Αττικό Νοσοκομείο τη γυναίκα.
 
Top