Βούλιαξε το λιμάνι του νησιού από τον κόσμο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Είναι γεγονός!

Χθες, αργά το απόγευμα, ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος έφτασε στο νησί του που δεν είναι άλλο από την Σκιάθο κι εκεί, στο λιμάνι, βρέθηκαν όλοι για να τον υποδεχτούν με… φόρους τιμής! διαβάστε παρακάτω…




Ο παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ που κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και τη στήριξη του κοινού κατέφθασε στο νησί μέσα σε ένα σκάφος κρατώντας στα χέρια του το βραβείο!



Πλήθος κόσμου, εκτός από συγγενείς, γνωστούς και φίλους, τον περίμενε στο λιμάνι του νησιού που κόντεψε κυριολεκτικά να βουλιάξει!



Άνθρωποι βρέθηκαν εκεί για να τον δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του! Εννοείται πως το Youweekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε το γεγονός! Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, υπήρξαν κάποιοι που ταξίδεψαν από πολύ μακριά, αυθημερόν, μόνο και μόνο για να τον δουν για λίγα λεπτά!



Τον υποδέχτηκαν όλοι με μια τεράστια αγκαλιά! Εκεί βρισκόταν και η μητέρα του, η οποία για να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας μπλέχτηκε ανάμεσα στο πλήθος του κόσμου και όταν πήγε να πλησιάσει τον Ντάνο, οι σεκιούριτι δε την κατάλαβαν και αρχικά την εμπόδισαν όμως όταν ξεκαθαρίστηκε το όλο σκηνικό βρέθηκε στην αγκαλιά του γιου της!



Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη δέχτηκε την αγάπη του κόσμου και ήταν πολύ ευγενικός απέναντι σε όλους!



Δείτε περισσότερο αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό του Youweekly.gr παρακάτω:

 
Top