Οι πωλήσεις ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στην Ελλάδα θυμίζουν ποσοστά νικοτίνης σε τσιγάρα light. 

Το 2016 κάλυψαν μόλις το 0,035 των συνολικών πωλήσεων αυτοκινήτων που πουλήθηκαν στην χώρα. Αυτό όταν στην Νορβηγία το 1/3 των αυτοκινήτων που πωλείται είναι ηλεκτροκίνητα. Την δυσπραγία αυτή στην Ελλάδα θέλουν να αλλάξουν η Kosmocar Volkswagen μαζί με την Protergia.


H VG πρωταθλήτρια στις πωλήσεις ηλεκτροκινήτων αυτοκινήτων στην Ευρώπη, και η Protergia, μεγαλύτερος εναλλακτικός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε να επιδοτήσουν την τιμή του πρώτου μοντέλου ηλεκτροκίνητου που θα πωλείται σε τιμή επιπέδων συμβατικού.

Ο λόγος για το e-up! powered by Protergia. Με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 82PS και ροπής 210Nm, το e-up! powered by Protergia, επιταχύνει (0-80km) σε 8,1’’ με μέγιστη ταχύτητα 130km/h.


Τo e-up! powered by Protergia διατίθεται στην προνομιακή τιμή των 19.950 ευρώ για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται με μηδενικά τέλη ταξινόμησης και τέλη κυκλοφορίας 2017, ενώ η τιμή του χωρίς την επιδότηση διαμορφώνεται στα 28.200 ευρώ.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιρειών για όλους τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών Volkswagen (e-up!, e-Golf, Golf GTE, Passat GTE) η Protergia δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς στο προνομιακό τιμολογιακό πακέτο “e-Protergia Οικιακό” το οποίο δημιούργησε αποκλειστικά για τη συνεργασία της με την Kosmocar – Volkswagen. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ακόλουθες προνομιακές παροχές:

Ένα τιμολόγιο ειδικά σχεδιασμένο για τους κατόχους ηλεκτρικών Volkswagen.

Δωρεάν την ενέργεια ενός έτους για τη φόρτιση του ηλεκτρικού Volkswagen.

Έως και 21% έκπτωση στις χρεώσεις ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού.

Χωρίς εγγύηση με την εξόφληση μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού.

news247.gr
 
Top