Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ! O ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ...ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΙΡΚΟ MEDRANO ΚΑΝΟΝΙΚΟ!

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΜΑ  ΠΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΘΗΚΕ...ΟΤΙ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ!

ΟΠΩΣ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ 4ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ..ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ "Α. ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ"....(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ :


Ζαχαρίας Ζούπης
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ " ΑΓΩΝΙΣΤΗ " ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ
- 1,2 εκατομ. ευρώ κοστίζουν στο σύνολό τους οι εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμος Κερατσινίου !

- Τις εμφανίζει ως δήθεν κινητοποιήσεις κατά των εγκαταστάσεων τις OIL ONE ( sic !). Εν ολίγοις όσοι πήγατε στον Μάλαμα , στην Γλυκερία , στον Ζωιδάκη κ.ά για να ακούσετε μουσική και να πιείτε και την μπύρα σας στην παραλία, μπορεί να μην το καταλάβατε , αλλά συμμετείχατε σε αγωνιστική κινητοποίηση !! Γελοιότητες !!

- Σε καμμια γειτονιά του Κερατσινίου, πλην του συγκεκριμένου σημείου , δεν έχει προγραμματιστεί ούτε μία εκδήλωση. 

- Δεν απαντά για θέματα επικινδυνότητας του χώρου εκδηλώσεων ( ο ίδιος ο Δήμαρχος επεσήμαινε κινδύνους για ένα νέο Σεβέζο ) που έχουν τεθεί από 10 δημοτικούς συμβούλους πέντε παρατάξεων . Σαν απάντηση επέλεξε τις ύβρεις και τις προβοκάτσιες ( τους/μας κατηγόρησε ξεδιάντροπα σαν ανθρώπους του Μελισσανίδη, της ΛΑΦΑΡΤΖ, της ΕΘΝΙΚΗΣ ) !

- Για τς εκδηλώσεις δεν αποφάσισε κανείς .Το Δ.Σ του ΚΕΚ του δήμου που ανέλαβε την όλη διοργάνωση , ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το πρόγραμμα και για το κόστος κάθε μίας από τις εκδηλώσεις ! 

Οι συναυλίες του Μάλαμα και του Ζωιδάκη ( αξίας 30.000 ευρώ ) πρώτα έγιναν και μετά από μία βδομάδα εγκρίθηκαν οι συμβάσεις τους από την πλειοψηφία του Δ.Σ του Κ.Ε.Κ ! 
Αυτά για να καταλάβετε την δημοκρατία και την διαφάνεια που πιστεύει ο σημερινός Δήμαρχος

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ..
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ , Η ΕΥΘΥΝΗ, ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΣ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!
 
Top