Hint: Είχε πρωταγωνιστήσει σε αμφιλεγόμενη σκηνή (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Εξαπέλυσε επίθεση στους επικριτές της σειράς οι οποίοι «σκανδαλίζονται» από τις ρεαλιστικότατες - και συχνά βίαιες - σκηνές σεξ μεταξύ των ηρώων. nΕπίθεση στους επικριτές.... της σειράς Game of Thrones οι οποίοι «σκανδαλίζονται» από τις ρεαλιστικότατες - και συχνά βίαιες - σκηνές σεξ μεταξύ των ηρώων εξαπέλυσε σήμερα η «Σάνσα» (Σόφι Τέρνερ).

Η νεαρή σταρ της πετυχημένης σειράς του HBO είχε πρωταγωνιστήσει σε μια απο τις πιο αμφιλεγόμενες σκηνές των περασμένων σεζόν, δηλ. τη σκηνή του βιασμού της από τον Ράμσεϊ Μπόλτον. Πολλοί είχαν σπεύσει τότε να δηλώσουν ότι η σειρά «το παράκανε» με την απεικόνιση σεξουαλικής βίας, καλώντας μάλιστα άλλους θεατές να την «μποϋκοτάρουν» για να στείλουν ένα μήνυμα στους παραγωγούς.


Η αρχική αντίδραση της «Σάνσα» στον σάλο που προκλήθηκε ήταν να αναρωτηθεί αν όντως είχαν κάνει κάτι κακό. «Αρχικά σκέφτηκα, ίσως δεν θα έπρεπε να είχαμε δείξει κάτι τέτοιο στη μικρή οθόνη», είπε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της. Ωστόσο μετά συνειδητοποίησε ότι η ρεαλιστική και σοκαριστική αναπαράσταση του βιασμού βοηθά την κοινωνία να μάθει να μιλά ανοιχτά για αυτά τα θέματα. 




«Όσο περισσότερο μιλάμε για τη σεξουαλική βία, τόσο το καλύτερο και όποιοι λένε ότι η τηλεόραση δεν πρέπει να δείχνει αυτά τα πράγματα, μπορούν να πάνε να γαμ...θουν. Οι βιασμοί συνέβαιναν πάντα και εξακολουθούν να συμβαίνουν. Το να τους αντιμετωπίζουμε ως ταμπού εμποδίζει τα θύματα να βρουν τη δύναμη να μιλήσουν ανοιχτά για την εμπειρία τους και να την καταγγείλουν», πρόσθεσε η κοκκινομάλλα σταρ.

Στη συνέντευξή της η Σόφι Τέρνερ ανακάλυψε επίσης ότι γι' αυτήν η σειρά ήταν ένα είδος... σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, δεδομένης της μικρής ηλικίας που είχε όταν άρχισαν τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν. «Η πρώτη φορά που έμαθα για το στοματικό σεξ ήταν διαβάζοντας το σενάριο. Σκέφτηκα "πωπω, το κάνει αυτό ο κόσμος; Απίστευτο!". Φαντάζομαι ότι για εμένα η σειρά είχε και εκπαιδευτικό ρόλο», είπε χαρακτηριστικά η «Σάνσα».
 
Top